Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
900
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Aile hekimi ehliyet için rapor vermedi
B
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Gecen yil B sinifi ehliyet icin saglik raporu almaya saglik ocagina gittim. Aile hekimi goz hastaliklarina muayene olmali yazan bir rapor verdi. Git goze mayene ol dedi. Bu arada gozlerimde bir sorun yok ve gozluk de kullanmiyorum. Neyse dedim heralde kadin ozel gununde ustelemedim gittim ozelden hemen aldim raporu.

Bu hafta ise motor ehliyeti almak icin yine saglik raporu almaya yine ayni aile hekimine gittim. Odaya girme kapiin onunden soyle derdini dedi. Kendisi sudoku cozmekle o kadar mesguldu ki hastalara tahammul edemiyor. Yine ayni sekilde goz hastaliklarina muayene olmali yazili rapor verdi. Haliyle ben de cildirdim ve gozlerimde bir sorun olmadigini duvardaki tablodan goz testi yapip raporu verebilecegini ve kendisini sikayet edip aile hekimimi degistirecegimi soyledim.

Sorum su. Aile hekiminin saglik raporu cikarma yetkisi var mi yok mu? Hekimi degistirdim. Yeni doktor boyle bir sorun cikartirmi. Ne yapmaliyim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
3 yıl
Binbaşı

Sağlık raporunu aile hekimi veriyor zaten. Geçen sene ehliyet alırken gittim ben de aile hekimine. Duvardaki harfleri okuttu, ehliyet alabilir raporu verdi. Babam da ehliyetini yenileyecekti ona da okuttu harfleri ama babam okuyamadı 🤣 göz doktoruna sevketti. Hastaneden rapor aldı babam. Ben aile hekiminden aldığım raporla ehliyeti aldım



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

P
3 yıl
Teğmen

sağlık raporunu bizim ehliyet kursundaki adam yapmıştı. bu yazıları falan açtı oku dedi, okuyamadım. yaklaş dedi zar zor okudum. tabelayı gözümün önüne kadar getirdi hepsini okudum sonra bana tamamdır dedi sorun yok.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.