Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
674
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ağustos Ayı'nda Kalkan/Antalya'da Plajlar/Turlar
R
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar, 1-15 Ağustos arasında Kalkan tarafında hem araba hem de villa kiralamayı planlıyoruz balayımız için, kovid'den uzak olmak adına, bütçemiz dahilinde.

Fikirlerinizi almak istediğim konular var:

1- Kaputaş gibi plajlarda tesis falan yok diye biliyorum. Düzgün tesisi olan plajlar da var mıdır oralarda? Cıstak cıstak olmayan beach'ler yani? çünkü güneş altında pişmek istemiyoruz.

2- Sadece bizim olacağımız günübirlik tekne kiralayıp koyları gezmek için hangi firma/kaptanı tavsiye edersiniz?

Teşekkürler



A
3 yıl
Onbaşı

Hocam o bölgede villa kiralayan bir arkadasım var ancak fiyatları 5 yıldızlı otellerle yarışıyor maalesef.Yine görüşmek fikir almak istersen telefon numarasını verebilirim.

Tekne konusunda yine o arkadaş yardımcı olabilir..Arabadan ziyade motorsiklet yada atv motor kiralamanızı tavsiye ederim.Özellikle doğal güzellik açısında atv motorlar gerçekten çok iyi bir alternatif oluyor.

@rolanddes





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalya.Gayrimenkul -- 27 Nisan 2021; 20:45:7 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @rolanddes
R
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Valla telini alirim. Araba kiralamayi farkli yerlere gidebilmek icin yapicaz hocam. Ulasim yani. Atv sanki daha cok keyif icin kiralaniyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Antalya.Gayrimenkul
A
3 yıl
Onbaşı

Evet araba gezmek için atv dağ bayır gezmek için :) Duruma göre değerlendirirsiniz hocam.O arkadaşın numarasını özelden paylaşıyorum.




Bu mesajda bahsedilenler: @rolanddes
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.