Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 7 misafir, 1 mobil kullanıcı
5070
Cevap
328240
Tıklama
29
Öne Çıkarma
Cevap: Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU] (241. sayfa)
O
2 yıl
Binbaşı

Capcom asya firmasi. Genel konsepti böle animasyon tarzinda olur. Oyunun görselliği oynanışı nasıl mesela. 3D mi 2D mi , fps mi mesela. Graafikler cizgi film mi yoksa daha gerçekçi mi yapilmis. Sira tabanli bir oyun mu yoksa gercek zamanlı mi. Rpg mi shooter mi. Daha detaylı bilgi verilirse bulunabir belki hocam



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @frontsmisty
S
2 yıl
Çavuş

Küçük bir oyundu, board oyunları arasında olabilir emin değilim. Oyunda arabaya benzeyen bir şekli kontrol ediyoruz, görevimiz board üzerindeki anahtarı, hedef yere taşımak. Kontrol ettiğimiz şeyle anahtarın olduğu yere gelip space tuşuna basarak anahtarı alıyorduk, hedef yeri gelince anahtarı bırakıp bulunduğumuz leveli tamamlıyıorduk. Oyunda hareketli bir çok nesne vardı, Oyun genel olarak beceri ve biraz da zeka oyunuydu. Oyunda mavi yeşil tonları yoğundu. Oyunun adı tek kelimeydi. 100 civarında level vardı.



I
geçen yıl
Er

Çok eskiden 2 boyutlu bir oyun vardı kardeşimle oynardık lafı geçti aramızda keşke bulsaydık dedik,belki burada bilen olur diye.
Yön tuşlarıyla motorun önünü kaldırıp ve ya aşağı indiriliyordu, mouse ile de ateş edebiliyordun. Arkada da efsane bir aksiyon müziği vardı. Sürekli düşmanlar falan geliyordu. Yanlış hatırlamıyorsam ağır çekim gibi özelliği vardı oyunda,bunda tam emin değilim. Rampadan vs uçup karşı kısma geçme vardı. Umarım bilen biri çıkar.

Birde sıra tabanlı ,haritada ilerlemeli bir oyun vardı. Ormanlık bir harita ama tepeden bakışlı, ormanlık dediysem yeşil olarak gözükmesinden. Yanımızda savaşan bitkimsi canlılar vardı hatta seviyeleri yükseliyordu. Bizim karakter kadın ve büyücüydü sanırım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIVooDooII -- 21 Ekim 2022; 1:25:56 >

S
geçen yıl
Yarbay

Tarife tam uymuyor ama aklıma Oni geldi.

https://www.youtube.com/watch?v=iHGu_gukCFg&feature=youtu.be



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Hades333
T
geçen yıl
Er

The devil inside
https://www.youtube.com/watch?v=G3E4YSGrLI0&t=192s




Bu mesajda bahsedilenler: @Uğur.Türkben
Y
geçen yıl
Teğmen

Benim de oynadığım ama hatırlayadığım bir oyun var, oyun bir zombie oyunuydu bilgisayarda oynamıştım, hatırladıklarımı yazayım oyuna bir daire'nin odasında başlıyorduk beyzbol sopası bulup zombileri öldürüyorduk bazen ilaç da çıkabiliyordu bir nevi binanın ara katına gittiğimizde sürekli zombi gelen bir yer vardı yukarıdan sürekli zombi düşünüyordu biz de binadan çıkmaya çalışıyorduk başka bölümlerde mesela karete kitabı vardı okuyunca karakter yakın dövüş silahını atıyor ve karete yapabiliyordu, bir kaç bölüm tamamladıktan sonra pompalı tüfek vs de çıkıyordu ve hastalıklı böyle sineklerin üşüştüğü zombiler geliyordu. Oyunla ilgili hatırladıklarım bunlar bilgisayarda oynamıştım isminde zombie geçiyordu ama tam ismini bir türlü anımsayamadım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
geçen yıl
Binbaşı

Land of the Dead: Road to Fiddler's Green


KUNG FU...


https://www.youtube.com/watch?v=v5jgRkO-ly0&feature=youtu.be


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @YuruyenMntk
Y
geçen yıl
Teğmen

Bu oyun değil ama sayende buldum aradığım oyunu, benim dediğim "Day of the Zombie" isimli olanmış bir nevi senin gösterdiğin oyunun 2.si gibi bir oyun. İlk önce senin gösterdiğin çok tanıdık geldi hastalıklı kusan zombi vardı mesela dedim tamam bu oyun benim bulamadığım oyun galiba diye ama sonradan tüm oyunu izleyince oyunun senaryosunun hiç benzemediğini gördüm biraz araştırınca da dediğim oyunu buldum sağolasın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @oyungazi
O
geçen yıl
Binbaşı

Aynen 2 oyunda da bu kitap muhabbeti var. Biri değilse öbürü zaten.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @YuruyenMntk
S
geçen yıl
Er

Ya arkadaşlar oynayalı baya oldu böyle bir üssunuz olurdu ve robotlarıniz hatta robotlara silah çekirdek takardik farklı özellikte robotlar vardı onlarla başkalarının üslerine saldirirdik en fazla 6 robot kullanabiliyorduk hangar falan vardı söylerseniz sevinirim



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

C
geçen yıl
Er

Merhabalar,
Çok küçükken oynadığım bir oyunu arıyorum. Bir basit mafia oyunuydu. Yukarıdan bakış açısı vardı. Baş karakterin sevdiğini kaçırıyorlardı. Çölde sadece araba içinde geçen bir oyundu. Şehirden şehire arabayla girerdin. Bir mağazası vardı malzeme alıp diğer şehire satabiliyordun. Yoldan geçen taşımacı araçlarla savaşıyordun. Arabanın camından silah çıkıyordu(sadece üstten görüş var). İlerledikçe araba silah değiştirip seviglisini kurtarmaya çalışıyorduk. 1-2 senedir aklıma geldikçe arıyorum. Bulamıyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Basit zevkli bir oyundu benim için. Mafia ve GTA gibi büyük değildi.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chamm -- 19 Kasım 2022; 3:5:14 >

B
geçen yıl
Er

4 yıl olacak hala bulamadım. Belki ilerde bir gün karşıma çıkarsa burayı unutmam ama.




Bu mesajda bahsedilenler: @Mustafa277
N
geçen yıl
Er

Oynadığım oyun 2005 ile 2010 yılları arasında çıkmış 3D bir hava savaş oyunu. Star Wars'tan çıkmış gibi görünen mavimsi bir uzay gemisi kullanıyorduk. Ekranın sağ altında silahları gösteren ve geçiş yaptığımız bir gösterge vardı. Yanlış hatırlamıyorsam karadaki belli bölgeleri koruyorduk. Bize eşlik eden devasa bir uzay gemisi de vardı hatta. Bir bölümünde bu uzay gemisi bir adanın çevresinde bir yerde vurularak düşüyordu. Yuvarlak bir adaydı ve ortasında bossa benzeyen devasa mekanik yaratık vardı. Oyundan hatırladığım bu kadar, 5-6 senedir ne yaptıysam bulamadım. Yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiroTma -- 20 Kasım 2022; 17:35:16 >

M
geçen yıl
Çavuş

Arkadaşlar 2000lere ait bi oyun bu dediğim devil may cry tarzı bi oyun. anime karakteri tipli biriyle oynanıyo. canavarlar falan var kılıçla doğruyosunuz karakterin de ekstra bi özelliği var yanında 3 çeşit hayalet tarzı bişey oluyor çağırınca geliyor senle beraber dövüşüyor hatta yönlendiriyosun şuna saldırın diye. bunu yazarken aklıma geldi nasıl bi hafızam varsa ismi "Chaos Legion"



B
geçen yıl
Er

Gerçekten çok az hatırlıyorum. oyunda bir adaya gidiyorduk sanırım asker olarak sonra çalıların içinde yanımızdaki arkadaşımızı sanırım dinazor tarzı yaratıklar öldürüyordu sonra da onun bıçağını alıp çalıların içinde oyuna başlıyorduk yanlış hatırlamıyorsam. Heralde sonra yay falan da alıyorduk. eski bir oyundu.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benoks -- 25 Aralık 2022; 17:26:22 >

F
geçen yıl
Yüzbaşı

Playsation 1 de siyah cd'li uzay temalı bir fps oyun vardı. O zaman için görece iyi grafiklere sahipti. Karakterimiz kel olması muhtemel. İlgili evrende bu dünyada olabilir fakat uzaylıların ya da yaratıkların olduğu bir mekan tasarımı vardı. Bu mekan içerisinde görevleri yapıyorduk.Maalesef hatırladığım detaylar bunlar. Oyunu bulmamda hardımcı olan arkadaşa steamden 50tl limitli bir oyun hediye edeceğim.


Bu mesaja 3 cevap geldi.
T
geçen yıl
Yarbay

Aradığın oyun muhtemelen "Sentient".


https://www.youtube.com/watch?v=Qp48WzssYpQ


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @FexeLL
F
geçen yıl
Yüzbaşı

çok heyecanlandım ama maalesef.




Bu mesajda bahsedilenler: @TheLuBu
C
geçen yıl
Teğmen

Aşağıdaki linkten Lifeforce Tenka ve Alien Trilogy yi kontrol eder misin?

The 10 Best FPS Games On The PS1, Ranked (gamerant.com)




Bu mesajda bahsedilenler: @FexeLL
O
geçen yıl
Binbaşı

Hocam Karakterimiz kel olması durumu nasıl oluyor. Ara sahneler demi kel olduğu görünüyor du. Yoksa doom gibi ekranin sol köşesinde karakterin yüzünü mü görüyorduk ?

Kelden emin değilseniz quake 2 olabilir. Uzayda gecen tek iyi grafikli oyundu denebilir. Dünyada geçen ise men in black the series crashdown du. Ps1 deki Diğer bütün oyunlar doom klonuydu.

Kesin kel diyorsanız bruce willisin başrolunde olduğu Apocalypse aklıma geliyor, ama oda fps değil fps demişsiniz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 8 Ocak 2023; 5:3:37 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @FexeLL