Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
894
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Adanada Hangi lpg istasyonunu tercih ediyorsunuz
J
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Baslıktada yazdığı gibi Adanada Hangi lpg istasyonunu tercih ediyorsunuz?



T
13 yıl
Yarbay

Adana'da çok sayıda istasyondan LPG aldığım oldu ama şunu fark ettim ki YÜCEL GAZ'ın ucuz LPG'si de aynı şekilde tasarruf sağlıyor ve iyi gidiyor, O/PET'ten aldığım LPG de aynı şekilde gidiyor ama arasında 20-30-40 kuruş fark olabiliyor. Bugün Yenice'den 1.96 TL'ye LPG aldı eniştem, Destro marka sıralı LPG sistemli RENAULT Clio 1.2 BVR aracında kullanıyor ve hiçbir sorunla karşılaşmadı.

Daha önce Trafik Kavşağındaki ŞENBAYRAK'tan alıyordum ama onlar da ExEn adında bir gaza dönmüş, pek hoşuma gitmedi, YÜCEL GAZ nedense ne güç kaybı, ne çekişte sorun, ne rölanti veya gaz yemede sorun yaptı, gayet de uygun fiyatı ile yıllarca aldık.

İncirlik Kavşağına yakın bir yerde SunPet var, oradan alabilirsiniz, ayrıca Ceyhan Yolunda da ucuz LPG'ciler var. Pahalı LPG'den şimdiye kadar avantajlı bir durum elde etmedim. Ucuz LPG'de FIAT Grande Punto 1.4 FIRE aracı 21.000 km kullandım ve filtreyi de değiştirmedim, sorun dahi yaşamadım.

SHELL ve BP'den LPG almam mesela, çok çabuk tükeniyor, pahalı ve bir artısı da yok. PO'dan alıyordum, fena sayılmıyordu, ALPET'ten alıyordum ama ExEn'e geçince onlar da SHELL ve BP gibi gelmeye başladı. YÜCEL GAZ halen en iyisi bence, ucuz ve iyi. Şehir dışına çıkmadığımda OTOGAR'ın karşısında PETROTÜRK var, kaliteli ve ucuz LPG satıyor, tavsiye ederim.

Saygılarımla,

Taner Göde



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.