Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
523
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Adana'nın neresi gezilir
P
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Adana'da staj yapmayı düşünüyorum bu süre zarfında da olabildiğince şehri tanımak istiyorum görmem gereken yerleri ve aynı zamanda oralar tehlikelidir oradan uzak dur dediğiniz yerleri yazar mısınız?



B
3 yıl
Yüzbaşı

şimdiden stajda başarılar dilerim.

Adana da uzak durman gerek diye bir yer yok. sosyal medya da çok fazla abartılıyor. bazı mahalleleri kötü nam saldı. onun da sebebi farklı yönelimde olan insanların sorun çıkartmaya meyilli olması. ki zaten sen oralarda pek işin olacağını sanmam.

nerde staj yapacağını bilmediğimden kalabileceğin yerleri soyluyorum. en nezih ve sakin ortamların olduğu geleneksel adana ile modern adananın birleşimi diyebileceğimiz yer Ziyapaşa bulvarı ve çevresi. daha sonra toros caddesi ve çevresi gelir. buraların ayrı bir kültürü ve ortamı var. kafeler ve nezih insanlar. eski adana dediğimiz tepebağ ve çevresine de yakındır. buralarda ulaşım sorunu yaşamazsınız.
biraz daha yukarda özal bulvarı ve çevresi vardır. kafe ve eğlence mekanlarının yoğun olduğu buralar adananın kuzeyinde ve menderes gölüne yakındır.
günü birlik gideceğin yerler olarak alman köprüsü ve kapıkaya kanyonunu görmelisin, bir gününü mutlaka taş köprü, tepebağın ara sokaklarında geçirmelisin. pazar sabahı mutlaka bir defa da olsa erken saatlerde büyüksaat de kurulan ciğercilerden yemelisin. zaten buraya geldiğinde aç kalmazsın mutlaka damak zevkine göre bir şey bulursun. son olarak bir çok güzel mekan var sosyal medyada bulabilirsin. güzel yemekleri vardır hepsinin. ama ben daha çok salaş mekanları sevdiğim için biraz daha derinlere inmek gerek.

neler ilgini çeker bilmediğim için aklıma gelenler bunlar.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.