Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
695
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Adalet sisteminin saçmalıkları...
C
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar çok doluyum buraya döküleyim dedim. davacı olduğum 4 davadan ses çıkmayıp davalı olduğum 1 davayı kaybedince (itiraz edeceğiz ama kim öle kim kala) dayanamadım.
  • 2012 de açtığım dava 3 yıl çalıştığım firma son 5 ay maaş ödemedi dava açtım avukatım 2. maddeden dolayı takip etmedi bir süre geçsin yeniden dava açacağım (ne istifa belgesi var ne hesaba veya elden para verdiler adamlar hala yüzsüz yüzsüz biz şirketi devrekttik babayı alırsın modundalar)
  • 1. davayı açarken tanıştığım bayan avukat araç alma bahanesi ile sözleşme yapmamıza rağmen paranın üstüne yattı sonra öğrendim tapudakilerle falanda ortaklıkla milleti 1m 2m vs. dolandırmış 2013 ten beri dava devam ediyor...
  • Şirketimin alacağı olan firma vardı ödeme yapmadı ihtara dönmedi biz memurlarla gidene kadar nasıl oluyorsa oradan ayrılmış bir masa bir sandalye kalmış yine gitti alacak.
  • Şirketimin bir firmada alacağı vardı ödeme yapmadılar dava açtık bilirkişiye gitti bizim salak muhasebeci (dayım olur) adamları ödeme yaptı göstermiş benden habersiz dalga konusu oldum.
  • Zorunlu %1 gösterdiğim ortağım firma ziyaretleri vs. de yapıyor diye kendi baktığı firmalardan gelen paraları verdim sonra şikayetler olunca başkasına aktarınca hissesini bana dava açtı ticaret mahkemesi red verdi iş mahkemesi bu adam 4 yıl burada çalıştı bunun kıdemi ihbarı izini (ki haftada bir 2-3 saat geziyordu başka yerde tam zamanlı sigortalı çalışıyor) na bana mahkum etti bugün ödemesini yaptım birde icra gelmesin diye itiraz edeceğiz ne zaman ne olur Allah kerim.

Böyle adalet sisteminin ve sisteme normal diyenlerinde ....



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.