Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
564
Tıklama
0
Öne Çıkarma
!!! ACİL !!! Tek Çekirdek DDR2 533 lük Sisteme 667 lik RAM ???
K
17 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar imzamdaki dizüstünü kullanmaktayım. İşlemcisi Sonama tek çekirdek 1.7 GHZ, Rami 512 MB DDR2 533 MHZ lik ram. 1 GB lık DDR2 533 lük ram almaya karar verdim ama bi türlü alamadım. Uygun fiyatlı yerlerde stok yok, diğer yerler de varsada 20-30 YTL daha pahalı. Forumun 2. el bölümünde de 1 hafta civarı ilan verdim ama dizüstünden çıkma garantisiz ramler için nerdeyse sıfır fiyatı istiyorlar.

Aklıma bişey geldi ama denemeden önce belki içinizde deneyenler olmuştur diye sizlerede bir sorayım dedim. Kafamdaki fikir şu. 533 MHZ lik sisteme 667 MHZ lik ram takarsam çalışır mı ? Normalde masaüstü sistemlerde sorunsuz olabilecek birşey. Ama dizüstü sistemde çalışır mı bilmiyorum. Denesem diyorum ama bi arıza yaparsa kötü olur, dizüstünün garantisi biteli baya oldu. Bu yüzden denemeden sizlerede bi sorayım dedim. Çalışır mı, çalışmaz mı, ne olur ???



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.