Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
844
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Acil!!! Ps3 acayip yavaşladı
S
13 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar Ps3 oyun oynarken dondu kapanmadı bende arkadan fişini çektim ilk başlarda açılmadı ama ben cd çıkarma düğmesine basılı tutarak açmayı başardım şimdide acayip yavaş mesala system setings e girmeye çalıştığımda baya bekletiyor normalde hemen girerdi şimdi full format atıcam düzelirmi? Birde psn şifrem Ps3'te kayıtlı ama ben şifremi unuttum şimdi bunu nasıl harici harddiske ps3 deki diğer dosyalarla bilrikte kaydedebilirim şimdiden teşekkürler.



C
13 yıl
Yarbay

ps3 donarsa arkadan fiş çekme bu bir.power tuşuna yaklaşık 10 saniye basılı tutarsa 2 kere üst üste bir bip sesi duyup makine kapanacak ve ondan sonra tekrar açılacaktır.makineye zarar verirsin direl fişi çekersen böle bir sorun umarım olmamıştır.geçmiş olsun


Bu mesaja 2 cevap geldi.
K
13 yıl
Binbaşı

Banada bu sıralar AC oynarken sık sık olur oldu.Power tuşuna basıp yeniden başlıyorum.Allahtan kaydediyor,yoksa napardık.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
13 yıl
Yarbay

valla benimde alet yavaş.120 slimlerden fiş felanda çekmedim.arada donmalar oluyo power tuşundan kapatıyorum



S
13 yıl
Yüzbaşı

ps'leriniz kaç yıllık acaba.Eğer eskiyseler , böyle şeyleri olması doğal.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
13 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

benim ps3 1.5 yıllık olucak yakında ama ps3 açılmıyor bile artık harddisk te sorun var büyük ihtimal bi kere açılırken restore etmek istedi ps3 ü tamam dedim restore ediyorduki dondu bidahada açılmadı. garantisi var en kötü garantiye veririm ama harddiske pc den format atma şansım varsa hiç uğraşmıyım garantiyle ?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.