Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
472
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Acer Yeni TravelMate Serisini Sunar
S
16 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Acer Yeni TravelMate Serisini Sunar:
 Intel vPro Teknolojisi ile Daha Dayanıklı ve Güvenilir Profesyonel Dizüstü Bilgisayarları

İstanbul, 29.04.2008 - PC pazarının üçüncü en büyük tedarikçisi olan Acer (kaynak: Gartner verileri, 2007’nin 4. çeyreği) profesyonellere yönelik, her mobil ortamda esneklik, dayanıklılık ve güvenilirlik sağlayacak şekilde tasarlanan, Intel® Centrino Pro platformu temelli yeni profesyonel dizüstü bilgisayarı serisini sunar.

TravelMate serisinin özelliği detaylarda ve kalitede optimizasyon sağlarken, kurumsal kullanıcıların ihtiyaçlarının doğru analiz edilerek en etkin çözümlerin sunulmasındadır.

Intel® Centrino PRO platformu sayesinde yüksek performans, üstün grafik özellikler, benzersiz kablosuz bağlantı olanakları ve çok yüksek seviyede güvenlik özelliği sağlanmış ve başarılı profesyonellerin bir dizüstü bilgisayardan bekleyebileceği tüm güvenlik yetkinlikleri sağlanmış olan bu ürünler her çalışma ortamına uyabilecek sağlam ve güvenilir özelliklere sahip kılınmıştır.

Yeni TravelMate serisinde verimlilik ön plandadır.IT yöneticileri, Intel® vProTM teknolojisiyle daha etkin bir şekilde uzaktan çalışma imkanına sahip olurlar. Böylelikle daha az bilgisayar arızasıyla karşılaşan çalışanların toplam verimliliğinde artış sağlanır. 1

TravelMate 6592 ve TravelMate6492 serisi dizüstü bilgisayarları masaüstü bilgisayarların yerini alabilecek kategoride olup, mevcut PC’lerini daha zarif, küçük boyutlu ancak güvenilir bilgisayarlar ile değiştirmek niyetinde olan orta veya büyük ölçekli kurumsal müşteriler için tasarlanmıştır.

Intel® vProTM teknolojisine sahip Acer TravelMate 6492 ve 6592, Proaktif olarak sistemleri korumak, kritik IT sorunlarına çözüm bulmanıza yardımcı olmak ve yönetilebilirliğini arttırmak için tasarlanmıştır. Profesyoneller için tasarlanmış, Intel® vProTM teknolojisi, işletim sisteminden ve güç durumundan bağımsız olarak bilgisayarları izlemenize, sorunları tespit etmeniz ve onarmanıza yardımcı olarak kullanıcıların masalarına giderek yapılan işleri % 56 oranında azaltmanıza yardımcı olur. 1

Intel Core 2 Duo işlemcinin desteklediği 64-bit uygulamaları ile ileri yönetim standardı (AMT 2.5) üzerinde Intel Virtualization teknolojisi ve Intel kablosuz IEEE 802.11 a/b/g/n ile TravelMate 6592 ve TravelMate 6492 Intel Centrino PRO kullanan en iyi donanımlı dizüstü bilgisayarlar olarak kabul edilebilirler.

Dizüstü bilgisayarlar yetkisiz erişimden korumak amacıyla Trusted Platform Module (TPM – Güvenli Platform Modülü) ile donatılmıştır.  TravelMate TPM aynı zamanda veri şifrelemeyi tek tuşla yapabilen Acer Platinum Secret yazılımını Acer SmartCard Güvenlik çözümü ile entegre eden Acer eData Security Management teknolojisi ile desteklenmektedir. 

 Kullanıcı kimliğinin doğrulanması işlemi, mobil platformların kontrolünü  en güvenli şekilde yapan Pre-Boot Authentication (PBA) ve programları indirmede, şifrelenmiş dosyaların açılmasında tek dokunuşla erişimi sağlayan Acer FingerLaunch  teknolojilerini destekleyen Acer BioProtection (dijital parmak izi okuma çözümü) teknolojisi ile sağlanmaktadır.

TravelMate TPM aynı zamanda veri şifrelemeyi tek tuşla yapabilen Acer Platinum Secret yazılımını Acer SmartCard Güvenlik çözümü ile entegre eden Acer eData Security Management teknolojisi ile desteklenmektedir.

Fiziksel güvenlik, dizüstü bilgisayarın sabit diskini çarpma ve düşmelerden koruyan yaratıcı donanım ve yazılım çözümlerini bir araya getiren DASP teknolojisi ile sağlanmaktadır: Çarpma etkilerini absorbe ederek sabit diski koruyan özel bir plaka olan Acer DiskAntiShock Protection diskin zarar görmesini engellemektedir.

"TravelMate 6592 ve TravelMate 6492 profesyonel kullanıcılara kablosuz 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 2.0 ile WPAN, Gigabit Ethernet kartı veya modem ile WLAN gibi farklı bağlantı modları arasında seçim yapma olanağı sağlayan üstün iletişim araçlarıdır.  Eşzamanlı yüz-yüze video konferansı için Acer bu dizüstü bilgisayarlarda LCD panelin üzerine yerleştirilmiş Acer CrystalEye mikro kamera kullanmaktadır."

TravelMate serisi dizüstü bilgisayarları Microsoft Windows Vista Business, Microsoft Vista Home Basic veya Microsoft XP Profesyonel Edition yüklü olarak teslim edilmektedir.  Bunun dışında Acer Empowering Technolojisi Acer GridVista, Acer Video Konferans Yöneticisi, Microsoft Office Ready 2007, Adobe Reader, CyberLink Power DVD, NTI CD-Maker ve Norton Internet Güvenliği programları da dizüstü bilgisayarlarda yüklenmiş olarak bulunmaktadır.

Kaynak1:http://www.intel.com/technology/vpro/index.htm

İlgili ürünlerin son kullanıcı fiyatı aşağıdaki gibidir :

TravelMate 6592 : 1599$+ KDV
TravelMate 6492 : 1499$+KDV




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.