Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
142
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Acer taşınabilir PM161Q monitör modelini satışa sunuyor
E
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



Son dönemde taşınabilir monitör modellerine olan ilgi artmaya başladı. Üreticiler de bu talebi karşılayabilmek adına farklı fiyat segmentlerinde taşınabilir monitör modelleri geliştiriyor. Acer buna son örnek.



Acer PM161Q özellikleri ve fiyatı



Acer PM161Q taşıanbilir monitör modeli profesyonelleri ve öğrencileri hedefliyor. 2cm kalınlık değeri olan monitör 0.97Kg ağırlığında. Bu sayede dizüstü cantalarında kolay bir şekilde taşınabiliyor.



Ayrıca Bkz.Katlanabilir Galaxy Z Flip basın görselleri karşınızda



15.6 inçlik IPS LCD ekranında Full HD çözünürlük sunan monitör modeli 200 nit parlaklık değerine sahip ve Acer VisionCare ile göze zararlı mavi ışığı engelliyor, titreşimi azaltıyor, görünümü iyileştiriyor.



Monitör mobil cihazlara veya dizüstü bilgisayarlara tek bir USB Tip-C kablosuz ile bağlanıyor. Bu sayede yerden tasarruf sağlıyorsunuz. 6-bit renk derinliği sunan Acer PM161Q modeli 170 Pound fiyat etiketi ile satılıyor.



 


 Haberi Portalda Gör

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.