Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1055
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Acer, Dinamik ve Şık Geniş Ekran Monitör Urün Gamını Sunar
S
16 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

 Acer, Dinamik ve Şık Geniş Ekran Monitör Urün Gamını Sunar

P3 Premium Home, P1 Premium Office ve X3 serileri

Dünya PC piyasasının üçüncü büyük satıcısı olan Acer (kaynak: Gartner verileri, 2007, 4.çeyrek) yeni dinamik ve şık  geniş ekran mönitör serilerini, tüketicilerin beğenisine sundu.
P3 Premium Home
Acer P3 Serisi, ev veya işyerinde mükemmelliği yansıtan, üstün kalite ile göz alıcı veri ya da medya içeriği sunan şık görünümlü monitör tercih eden  kullanıcılar için tasarlanmıştır.  24”,22”,20” ve 19” olmak üzere dört farklı boyutta sunulan yeni 16:10 geniş ekran monitörler, etkileyici tasarımları ve parlak beyaz ya da parlak siyah çerçeveleri ile göz kamaştırmaktadır.
P1 Premium Home
Acer, parlak siyah grubu içerisinde hızlandırılmış 2 ms tepki süresi ve gelişmiş dijital HDMI özelliğine sahip dört yeni P3 Premium modelini - P193WAbd, P223WAbd, P223WAbdr ve P243WAbd – tanıttı. Acer, yenilikçi tasarım alanları ve ev kullanıcıları için de parlak beyaz monitör serisini tasarlamıştır. P191Wwd ve P223Wwd modellerini içeren şık parlak beyaz serisi, modern evlere çekici bir dokunuş ekler.
Ayrıca P223WAbdr modelinde, iş yerinde tam rahatlık ve ergonomi sağlayan sağlam metal ve çift menteşeli ayak desteği bulunmaktadır. Sağlam çift menteşeli ekran, yansımayı önlemek ve her türlü ışıkta, en iyi ekran üstü performansını elde etmek için, monitör yüksekliğinin kolayca ayarlanmasına ve kusursuz panel eğimine olanak sağlar.
P1 Premium Office
Acer P1 Premium Office serisi, üstün ergonomi ve uzun süreli verimliliğin yanı sıra, ince tasarım ve modern görünüm isteyen Küçük ofis/Ev Ofis ve Dijital Ev kullanıcıları için geliştirilmiş ve tasarlanmıştır. P1 Premium Office serisi, 19”, 22” ve 24”lik geniş ekran ürün gamında 2500:1 ile 3000:1 arasında değişen kontrast oranları ile birçok seçenek sunmaktadır. Tüm bunların yanında P241WB 24” geniş ekran modeli, gelişmiş HDMI dijital ara yüzü ile 2 ms’lik tepki süresini birleştirmektedir.               P1 serisinde, performans ve şıklık ince tasarımda buluşmuştur. 

 

X3 serisi
Acer X3 serileri, inç başına mükemmel fiyat, değişmez performans ve değerin yanı sıra, modern geniş ekran tercih eden kullanıcılar için idealdir. Tüm X3 serisi geniş ekran monitörler, göz alıcı siyah ya da gümüşün iki tonu ile siyah ince tasarımlı çerçeve özelliklerine sahiptir. X3 serisi, fiyata önem veren ev ve iş yeri kullanıcılarının yüksek taleplerine uygun olarak tasarlanmıştır.
Küçük harflerle yazılmış metinlerin okunabilirliğini garanti eden X3 Serisi, en son görüntü teknolojilerine sahiptir ve renkli multimedya resimleri görüntülemektedir. Akıllı Acer monitörler, 3000:1’e kadar geniş kontrast oranı ve 5ms’lik hızlı tepki süresi sayesinde keskin görüntülü videoları ve yüksek kaliteli dijital görüntüleri yakalar ve çoğaltır.
Acer’ın Ekran Ürün Gamında sunduğu P1, P3 ve X3 serileri, Küçük harflerle yazılmış metinlerin okunabilirliğini garanti etmekte ve sahip olduğu en son ekran teknolojileri ile renkli multimedya resimlerini görüntülemektedir.
Acer Ekran Teknolojileri.
P1, P3 ve X3-Serileri, panel performansını farklı ortamlara, ışıklandırma şartlarına ve görüntüleme seçeneklerine uyarlayan Acer eColor Management (Acer eRenk Yönetimi) teknolojisi ile üretilmiştir. Acer eColor Management, geliştirilmiş ön ekran performansı için görüntüyü, kullanıcı seçimi senaryolarla mükemmele yaklaştırır: standart mod (orta ayarlı ekran performansı için normal ayarlar), metin modu (belge, evrak vb. şeylerin ekran üstü görüntülenmesi için uyumlu), grafik modu (renkli, sabit resimler için en yüksek kaliteyi sağlar) ve kullanıcı modları ( temel ayarları yapmanıza ve görüntüleme deneyiminizi özelleştirmenize izin verir).
Adaptive Contrast Management (Uyarlanabilir Kontrast Yönetimi) (ACM) ultra-keskin ekran üstü resimler elde etmek için başlangıç resminin kontrast oranını dinamik olarak ayarlar. Her sahnede renk kalitesini arttırmak için, resimleri pencere pencere ayırarak, en açık beyazları ve en koyu siyahları elde eder. Acer Adaptive Contrast Management LCD monitörünüzün daha az güç harcamasını ve enerji tasarrufu yapmasını sağlar. Hem X3 hem de P3 Serileri 2000:1’den  3000:1’e kadar olan kontrast oranlarını destekler.
eDisplay Management (Acer eEkran Yönetimi)  P3 ve P1 serilerinde, ön panel üzerindeki OSD düğmeleriyle kontrol edilen tüm fonksiyonların, hassas ayarını yapmak için geliştirilmiş yeni bir uygulamadır. Acer eDisplay Management parlaklık, kontrast, odak pozisyonu (ana çözünürlüğü seçmek), renk dengesi ve sıcaklığı yönetmeye yardımcı olur. Özelleştirilen her ayar kaydedilebilir ve farklı uygulamalara veya ışıklandırma şartlarına göre hızlıca hatırlatılabilir.
Zoning/Picture In Picture(Bölgelere ayırma/resim içinde resim) kullanıcıların masaüstünden bağımsız olarak ekranda kolaylıkla bir bölge seçip ayarlamalarını sağlar. Bu özellik masaüstünde açık olan her uygulama penceresi için, en iyi görüntüleme kalitesini elde etmeye yardımcı olur.
Acer eDisplay ayrıca IT yöneticilerinin ekran ayarlarını ve ürün ömürlerini, uzaktan kontrol etmeleri için hırsızlık yönetimi, renk yönetimi ve mal yönetimi gibi ek araçları da destekler.
Son olarak, P3-Serisi, gerçeğe yakın görüntüleri şaşırtıcı, sinematik renklerle çoğaltan Acer CrystalBrite teknolojisi ile donatılmıştır. Ultra ince, yüksek parlaklıkta bir astar kullanılarak, Acer CrystalBrite teknolojili ekranlar, üstün filtreleme sağlar ve daha hızlı görüntü oluşumuna olanak verir. Bu özel yüzey, göz alıcı renkleri yakalamak için iç ve dış ışık kaynaklarından gelen yansımayı azaltır.
Editöre Not1 : İlgili ürünlerin son kullanıcı fiyatı aşağıdaki gibidir :

P193W : 279$+KDV
P223W : 349$+KDV

 




M
16 yıl
Er

Arkadaşlar Acer X223W ben bu monitörü alıcam ama kafamda bi sürü soru işareti var. Bilen kullanan bi yardımcı olsun.

Ürün Analog çıkışlı ve hediye verilen TV-BOX sayesinde TV yede baglanabiliyor. Görüntü çözünürlüğüde cok iyi uzaktan kumandası var.. Ya bisürü ek özelliği var ama anlayanın gözüyle bakmak lazım ürüne.Ürüne
TEKNOSİTE den baktım.

Detay için Link: http://www.teknosite.com/UrunDetay.aspx?Urun=3342

FİYAT=460 YTL

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medcezir. -- 14 Mayıs 2008; 17:57:43 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.