Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
247
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Acces Point işe yaramıyor, uzaktan bağlantı hala zayıf!
J
3 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar.

Ben bu network terimlerine yabancı sayılırım. Elimde Tp Link TL-Wa5210g outdoor cihaz var. Bunun ayarlarını İnternete bakıp Acces Point olarak yaptıktsn sonra, LAN kablosunun bir ucunu modeme taktım. Bağlanılıyor bunda bir sıkıntı yok. Sonra da bu cihazı balkona çıkardım 200 metre mesafedeki İş yerimden de çeksin diye... Fakat tıpkı içerideki modemim gibi sadece 1 diş görüyorum ve bağlanamıyorum. Sanki acces pointte evin içindeymiş gibi az sinyal dağıtıyor.

Daha önceden de aynı cihazı aynı konumda (balkonda) kullanıyordum. İnternetciler gelip kurulumu yapmıştı ve İş yerimde de rahatça bağlanıyordum 2 diş bile olsa... fakat bu neden şimdi olmuyor? Yanlış bir şey mi yapıyorum?

Kurulum videosunu harfiyen uyguladım, kaçırdığım bir şey olabilir mi?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

U
3 yıl
Yarbay

o cihaz direkt görecek hatta en iyi seçenek 2 tane olacak karşılıklı olacaklar bir taraf erişim noktası bir taraf istemci ( client ) olacak...



L
3 yıl
Yüzbaşı

arada bir engel varsa normaldir direk olarak 2 cihaz birbirini görmesi lazım birde tplink cihazdan 2 adet alıp karşılıklı bağlaman lazım yoksa pek bir faydası olmaz hem alım hemde gönderim güçleri aynı olması lazımki verimli çalışabilsin



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.