Kendileri kupon veriyor, kendileri iptal ediyor. Akşam 30 dk uğraşıp kurallara uygun sipariş verdim, sabah iptal etmişler. Gönderemeyeceğin ürüne kupon verme o zaman, çocuk oyuncağı mı bu? İade para gelmesini bekleyeceğiz bir de.
A101 saçma sebepten benimki de iptal. Özetle: Neymiş 1 seneden fazla olmuş aynı ip üzerinden açtığım üyelik nedeniyle yaptığım alışveriş nedeniyle farklı üyelikle tekrar kampanya hakkım yokmuş!
13.01.2021 tarihli siparişiniz teknik bir hata nedeniyle sehven iptal edilmiştir. Sipariş aşamasında sepetenize uygulanmış olan indirim, hesabınıza yeniden tanımlanacaktır. İndirim kuponunuz hesabınıza tanımlandığında tarafınıza SMS ve e-posta ile bilgi verilecektir. Yaşanan sorun için özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.
Demek şikayetvar'a ve müşteri hizmetlerine iptaller dolayısıyla ne kadar çok itiraz geldi ki dayanamayıp geri adım attılar ve kuponları tekrar tanımlıyorlar. Demek ki hakkını arayınca alabiliyormuşsun.
4 gün (3024 mesaj)