Anlık Bildirim

Huawei MateView ortaya çıktı: İnce çerçeveler ve yerleşik kablosuz şarj standı

Huawei'nin yakında piyasaya sürülecek yeni monitörünün görüntüleri ortaya çıktı. MateView olarak anılan cihaz ince çerçevelere sahip ekranı ve yerleşik kablosuz şarj standı ile dikkat çekiyor.

Huawei MateView ortaya çıktı: İnce çerçeveler ve yerleşik kablosuz şarj standı Tam Boyutta Gör

Çinli teknoloji devi Huawei yakında ultra ince ekran çerçeveleri ve yerleşik kablosuz şarj standı ile dikkat çeken bir monitör çıkarmaya hazırlanıyor. Huawei MateView isimli modelin ilk görüntüleri internete sızdırıldı.

Yayınlanan görüntülere bakılırsa monitör ince çerçeveleriyle son derece modern bir görünüm sunacak. Huawei MateView'un aynı zamanda akıllı telefonları kablosuz olarak şarj edebileceğini belirtelim. Muhtemelen Qi kablosuz şarj standardını destekleyen cihazlarla uyumlu olacak.

Huawei MateView ortaya çıktı: İnce çerçeveler ve yerleşik kablosuz şarj standı

Şirket yetkilisi açıklamıştı

Geçtiğimiz Eylül ayında konuşan bir Huawei yetkilisi şirketin yakın gelecekte akıllı TV'ler ve monitörler de dahil olmak üzere kendi ekran ürünlerini piyasaya süreceğini söylemişti. Huawei MateView'un teknik özellikleri ve ne zaman satışa sunulacağı henüz bilinmiyor.

Kaynakça https://www.huaweicentral.com/huawei-mateview-monitor-shows-stunning-ultra-narrow-bezel-design-and-may-supports-wireless-charging/ https://www.notebookcheck.net/Huawei-MateView-High-end-external-monitor-leaked-with-a-3-2-aspect-ratio-and-a-built-in-wireless-charging-stand.528991.0.html Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim