Anlık Bildirim

Yerli Bracksoft geliştiricisi yeni oyununu yayınladı

Unity 3D motoru üzerinde geliştirilen Stop Figure sinirleri zorlayacak mekaniklere sahip. Geometrik şekilleri yuvalarına oturttuğunuz oyunda ilerlemek çok zor.

Yerli Bracksoft geliştiricisi yeni oyununu yayınladı Tam Boyutta Gör

Daha önce de oyunlarını incelediğimiz ve Android tarafında 10’dan fazla oyunu olan Bracksoft geliştiricisi temel manada projeler sunmaya devam ediyor. Stop Figure yine zorlayıcı mekaniklere sahip.

Stop Figure neler sunuyor?

Stop Figure oyunu Unity 3D oyun motoru kullanarak geliştirilmiş. Daha önceki oyunlarda olduğu gibi sıfırdan tüm kodlama ve grafikler geliştiriciye ait. Mekanikler oldukça zor ve konsantrasyon istiyor.

Oyunda temel amaç bir noktadan diğerine hareket eden geometrik şekiller tam şablonunun üzerine geldiğinde ekrana tıklamak. Denk getiremediğiniz takdirde oyun yeniden başlıyor. Bu şekilde tek tek bölümleri geçmek gerekiyor.

Her bölüm bir puan değerinde. İlerledikçe şekiller farklı noktalardan geliyor ve hızı da artıyor. Haliyle bölüm geçmek zorlaşıyor stres seviyesi de üst sıralara tırmanıyor. Oyuna yakın zamanda güçlendirme mağazası da eklenecek.

Stop Figure Stop Figure Stop Figure Stop Figure Bracksoft Arcade Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim