Anlık Bildirim

iOS 14 Beta 2 yayınlandı

Apple'ın mobil işletim sistemi iOS 14'ün Beta 2 güncellemesi yayınlandı. Geliştirici profili olan kullanıcılar iOS 14 Beta 2'yi yükleyebiliyor. iOS 14 Beta 2 gelen yenilikler haberimizde.

iOS 14 Beta 2 yayınlandı Tam Boyutta Gör

Apple, 22 Haziran tarihinde gerçekleştirdiği etkinlikte iOS 14 işletim sistemini tanıtmış ve ilk betasının yayınlamıştı. Dün gece Apple, iOS 14’ün Beta 2 versiyonunu yayınladı. iOS 14 Beta 2 hata düzeltmeleri ve minik değişiklikler içeriyor. iOS 14'ün tam sürümü sonbahar aylarında yayınlanacak.

iOS 14 Beta 2’le birlikte takvim uygulamasının ikonundaki haftanın günü metni kısaltılmış bir şekilde gösterilmeye başlandı. Saat uygulamasındaki ibreler kalınlaştırılmış.

iOS 14 Beta 2 yayınlandı Tam Boyutta Gör

Solda iOS 14 Beta 2, sağda iOS 14 Beta 1

Dosyalar uygulamasının widget’ını ana ekrana ve Bugün sayfasına ekleyebiliyoruz.

iOS 14 Beta 2 yayınlandı Tam Boyutta Gör

Trafikte plaka kısıtlamasının olduğu şehirlerde kısıtlamalar hakkında uyarıda bulunacak. Kontrol Merkezi’ndeki Homekit ikonları büyütüldü. Hangi uygulamanın mikrofonu veya kamerayı kullandığı bilgisi Kontrol Merkezi’nde görülebiliyor. Bu özellik WWDC2020 etkinliğinde duyurulmuştu.

iOS 14 Beta 2 yayınlandı Tam Boyutta Gör

Kestirmeler uygulamasındaki .shortcuts uzantılı dosyaları açma özelliği kaldırıldı. Kestirmeler yalnızca iCloud vasıtasıyla yüklenebiliyor. Halka açık Wi-Fi’lere bağlanırken gizlilik ile ilgili bir uyarı metni gösteriliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim