Anlık Bildirim

Google'ın ilk akıllı saati Pixel Watch sızdırıldı: İşte görüntüleri

Uzun süredir beklenen Google Pixel Watch'un render görüntüleri paylaşıldı. Bu sayede ilk kez ete kemiğe bürünen Google Pixel Watch, minimalist tasarımını da ele vermiş oldu.

google pixel watch sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Geç olsun güç olmasın diyerek akıllı saat pazarına girmeye hazırlanan Google'ın ilk akıllı saati Pixel Watch sızdırıldı. Sektörün isabetli duyumcularından Jon Prosser tarafından dijital rekreasyonları paylaşılan akıllı saat, minimalist tasarımıyla dikkat çekiyor.

Google Pixel Watch nasıl görünecek?

Paylaşılan görseller göre Google Pixel Watch, geleneksel kol saatleri gibi dairesel bir tasarımla gelecek. Çerçevelerin kendine yer bulmayacağı bu dairesel ve kavisli tasarım, Samsung Galaxy Watch Active 2'yi akıllara getiriyor.

Öte yandan sağ tarafında dönebilen bir düğmeye ev sahipliği yapacağı ön görülen Pixel Watch'un birden fazla kayış ve kasa rengiyle piyasaya sürüleceği kaydediliyor. 

google pixel watch sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Google Pixel Watch tasarımını "yazılım ile donanıma birliği getiren yuvarlak ve çerçevesiz tasarım" olarak niteleyen Jon Prosser, Google'ın Pixel Watch ile birlikte Wear OS kanadında da önemli iyileştirmeler sunacağını belirtiyor. Özellikle Wear OS'un işlevselliğinin artırılacağı ve platform için daha fazla geliştirme aracının da yolda olduğu söyleniyor.

Teknik özellikleri hakkında herhangi bir bilgi bulunmayan Pixel Watch'un bu yılın sonlarına doğru tanıtılması bekleniyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11692 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, google ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim