Şimdi Ara

türk olmaktan nefret etmek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
3
Favori
8.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • son zamanlarda bu moda başladı milliyetçilikten ve türk olmaktan nefret ediyor ben türk değilim diyorlar bu konuyu nasıl buluyorsunuz yorumlarınızı merak ediyorum bizim asıl vatanımız anadolu değil asya asıl devletimiz asya hun hepimiz ural altaylardan geliyoruz



  • Bunu diyenin yeni nesil amerikan sempatizanı olduğunu düşünmekteyim. Bu nesilin oluşmasında geçmiş neslin etkisi yok değil. Şimdi sokağa çıkıp insanlara birkaç genel kültür sorusu sorsanız yahut tarihini sorsanız bir haberdirler. Demem o ki cahil bir neslin evlatları ancak cahil olur. Belki bundan 20 sene sonra şimdi duyduğunuz cahilce sözlerin kat ve katını duyabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O adamın futbolunu severdim ama siyaset hayatı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Sahneye ilk çıkışında ben bilmem büyüklerim bilir dedi. İkincisinde büyüklerimiz istedi yaptık dedi. Şimdi de ben Türk değilim diyor Ciddiye bile alınmaması gerekir.
  • @2 ve @3 gerekli cevapları vermiş diye düşünüyorum, sonuna kadar katılıyorum. Cahillik!
  • Milliyetçiliği sevmiyorum.Bence insanları Türk-Arap-Rus vs.. diye ayırmak çok saçma.İnsan hangi ırktan olduğunu bilebilir ama bence bu bilmekten öteye gitmemelidir.
    Not:Türk'üm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xLordRealx

    O adamın futbolunu severdim ama siyaset hayatı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Sahneye ilk çıkışında ben bilmem büyüklerim bilir dedi. İkincisinde büyüklerimiz istedi yaptık dedi. Şimdi de ben Türk değilim diyor Ciddiye bile alınmaması gerekir.

    katılıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de hiç nokta ile virgül kullanmıyorlar ona gıcık oluyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Timurlénk

    Bir de hiç nokta ile virgül kullanmıyorlar ona gıcık oluyorum.

    dil ve anlatımım zayıftı
  • elin avrupalısı tuvalet terbiyesini bizden öğrendi zamanında, atalarımız osmanlılar ülkeleri fethederken kimseyi avrupalıların yaptığı gibi asimile etmedi.

    bugün eski osmanlının olduğu topraklarda osmanlıca konuşan yok.çünkü osmanlı kültür emperyalizmi yapmamıştır.

    elin avrupalısı geldiği yerlerde hem zulüm etmiştir hemde kültür emperyalizmi yapmıştır.

    forumda konusu vardı geçen gün.

    5000 tane çocuk alman ailelere verilmiş türk ailelerden alınıp.

    5000 tane türk ailesi alman çocuğu alsaydı ne olurdu acaba ? avrupa ayağa kalkar mıydı kalkmaz mıydı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ßenle100les

    bu topraklarda yasamini surduren herkes turktur aksini soleyen defolsun gitsin ayrica bisi belirtmek istiyorum hakan sukur arnavut kokenliyim demis iyice dinleyin. anlrsiniz

    Bencede,sözleri çarpıtıldı gibi...
    Bende Türklükle gurur duyarım ama,
    bu benim kafatasçı,ırkçı,Türk olmayan herkezi asalım keselim gibi bir düşüncede olduğumu göstermez...


    Çünkü bazıları direk böyle algılıyor,değilim kardeşim kafatasçı veya ırkçı,böyle düşüncede de hiç olmadım olmamda...
  • bunlar bizi hep birbirimize kırdırmak için yapılan ali cengiz oyunları
  • Avatarında Ernesto Che Guevara'nın fotoğrafı var. Che'nin aşçı yönünümü örnek aldında bu kadar milliyetçilik vurgusu yapıyorsun?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cinéma

    Milliyetçiliği sevmiyorum.Bence insanları Türk-Arap-Rus vs.. diye ayırmak çok saçma.İnsan hangi ırktan olduğunu bilebilir ama bence bu bilmekten öteye gitmemelidir.
    Not:Türk'üm.

    Bahsedilen konu bu değil. Hümanist düşüncede olan biri olduğunu düşünerek diyorum ki bahsedilen konu yozlaşmakta olan gençliğin her konuyu bahane ederek Türklüğü aşağılamaya çalışması.
    Forumda bazen bir günde birden çok konu açılıyor. "Ülkeyi terketmek istiyorum, Türklükten nefret ediyorum, niye bu ülkede doğdum" minvalinde ve ne yazık ki çoğunlukla 18 yaşından genç arkadaşlarımız bunları söylüyorlar. Sokaklarda Amerikan bayraklı ürünler giyerek kendini çok çekici sanarak gezen gençlerimiz bunlar.
    Ben de biliyorum ülkemizde maddi-manevi bir çok sorun olduğunu, insanlara insan muamelesi yapılmadığını, açlığı-işsizliği, terörü. Ancak bunun suçunu Türk olmamda değil bizi yönetenlerde buluyorum.
    Kaldı ki bahsi geçen arkadaşlar Türkiye dışında her yeri cennet zannediyor. Sanki Avrupaya gidince oturduğu yerden malikane verecekler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BrokenGoblet

    Avatarında Ernesto Che Guevara'nın fotoğrafı var. Che'nin aşçı yönünümü örnek aldında bu kadar milliyetçilik vurgusu yapıyorsun?

    evet aşçılık yönü süper
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaSSaKa06

    quote:

    Orijinalden alıntı: BrokenGoblet

    Avatarında Ernesto Che Guevara'nın fotoğrafı var. Che'nin aşçı yönünümü örnek aldında bu kadar milliyetçilik vurgusu yapıyorsun?

    evet aşçılık yönü süper

    İyi gerçekten iyi anlamışsın fikirlerini onun.
  • bu ülke kolay kurulmadı kanla gözyaşıyla 100 binlerce şehitle kuruldu atalarımız açlık çekti bugünlerde biz rahatımız yerinde yediğimiz önümüzde yemediğimiz arkamızda millet gençlik tepkisizleşiyor sahte bir kürt sorunu yaratılıyor unutmasınlarki bu ülkede birçok bakan milletvekili kürt kökenli ve bu makamlara gelebilmişler türklüğümle gurur duyuyor ne mutlu türküm diyene diyorum bunu birçok kişi demeli en azından kendini türk hissedenler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dexter27 -- 24 Şubat 2013; 18:21:23 >
  • Olay ne anlamadım. Ama konu başlığı ve ilk mesaja göre yorum yapacak olursam, Türk olmayı sevmiyorum. Türkleri sevmiyorum. Türk milletini sevmiyorum. Keşke Türk olmasaydım diyorum. İnsanlığa doğru dürüst hiçbir katkısı olmamış bir milletle zaten gurur duymam ama bu yetmezmiş gibi hiçbir katkı sağlamamak için direten ve hatta yaşamı kendi milleti için dahada çekilmez bir hale getiren bu toplumdan nefret edebilirim. Sokağa iki dakika çıkmak, başka insanlarla iki dakika ilişki içerisine girmek adamı sinirlendirmeye yetebiliyor. Sadece sokağa çıktığım için sinirlenebiliyorum. Otobüs beklemek sinirlendiriyor. Otobüse binmek sinirlendiriyo. Bir yerde oturmak sinirlendiriyo. Bazen sokakta yürümek sinirlendiriyo. Sinemaya gitmek sinirlendiriyo. Hatta Türklerle oyun oynamak bile sinirlendiriyo. Nerede nasıl davranacağını bilmeyen insanların alıp başını yürüdüğü bir ülke burası. Böyle bir yerde bir insan neden yaşamak istesin ki? Böyle insanların olduğu bir milleti bir insan neden sevsin?Neden o millete mesup olduğu için gurur duysun ki? Hayatım boyunca bana hiçbir şey vermemiş ve hayatımı zora sokacak her şeyi yapmış bir devleti neden seveyim ya da? Hükümet eleştirisi falan değil bu. Devlet eleştirisi. Tek bir türk devleti var ilk günkü Türk devletiyle aynı Türk devletinden bahsediyorum.

    Sevilecek hiçbir yanı yok bu memleketin ve bu memlekette yaşayan insanların.
    İğrenç adetler, iğrenç gelenekler, iğrenç bir kültür. Sevmiyorum. Hiçbir zaman da sevmedim. Herhangi bir zaman seveceğimide sanmıyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Çizgi_

    Bunu diyenin yeni nesil amerikan sempatizanı olduğunu düşünmekteyim. Bu nesilin oluşmasında geçmiş neslin etkisi yok değil. Şimdi sokağa çıkıp insanlara birkaç genel kültür sorusu sorsanız yahut tarihini sorsanız bir haberdirler. Demem o ki cahil bir neslin evlatları ancak cahil olur. Belki bundan 20 sene sonra şimdi duyduğunuz cahilce sözlerin kat ve katını duyabilirsiniz.

    Acı gerçek. Dost acı söylermiş. Yazan eline sağlık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

    Olay ne anlamadım. Ama konu başlığı ve ilk mesaja göre yorum yapacak olursam, Türk olmayı sevmiyorum. Türkleri sevmiyorum. Türk milletini sevmiyorum. Keşke Türk olmasaydım diyorum. İnsanlığa doğru dürüst hiçbir katkısı olmamış bir milletle zaten gurur duymam ama bu yetmezmiş gibi hiçbir katkı sağlamamak için direten ve hatta yaşamı kendi milleti için dahada çekilmez bir hale getiren bu toplumdan nefret edebilirim. Sokağa iki dakika çıkmak, başka insanlarla iki dakika ilişki içerisine girmek adamı sinirlendirmeye yetebiliyor. Sadece sokağa çıktığım için sinirlenebiliyorum. Otobüs beklemek sinirlendiriyor. Otobüse binmek sinirlendiriyo. Bir yerde oturmak sinirlendiriyo. Bazen sokakta yürümek sinirlendiriyo. Sinemaya gitmek sinirlendiriyo. Hatta Türklerle oyun oynamak bile sinirlendiriyo. Nerede nasıl davranacağını bilmeyen insanların alıp başını yürüdüğü, sokakta insandan çok hayvanın olduğu bir ülke burası. Böyle bir yerde bir insan neden yaşamak istesin ki? Böyle insanların olduğu bir milleti bir insan neden sevsin?Neden o millete mesup olduğu için gurur duysun ki? Hayatım boyunca bana hiçbir şey vermemiş ve hayatımı zora sokacak her şeyi yapmış bir devleti neden seveyim ya da? Hükümet eleştirisi falan değil bu. Devlet eleştirisi. Tek bir türk devleti var ilk günkü Türk devletiyle aynı Türk devletinden bahsediyorum.

    Sevilecek hiçbir yanı yok bu memleketin ve bu memlekette yaşayan insanların.
    İğrenç adetler, iğrenç gelenekler, iğrenç bir kültür. Sevmiyorum. Hiçbir zaman da sevmedim. Herhangi bir zaman seveceğimide sanmıyorum.



    Sevdiğin milletleride anlatırmısın? Ve neden sevdiğinide ? Yada şöyle sorayım,Senin gözünde sevilen bir millet nasıl olur,Onları yazda,Bizde dünyada senin kriterine uyan bir millet varmı bulalım.




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.