WhatsApp Haberleri

Etiket
Son dakika whatsapp haberleri DH’de. Geçmişten bugüne (), whatsapp hakkında bilgi ve güncel haberleri buradan takip edin! Yeni haberlerden anında haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.
SON GÜNCELLEME
24 DK.

GİRİLEN İÇERİKLER
4 VİDEO 721 HABER

ORTALAMA İÇERİK YOĞUNLUĞU
HAFTADA 5 İÇERİK

Whatsapp Son Dakika Haberleri

Güncel WhatsApp Haberlerini Takip Edin 📰

Son dakika WhatsApp haberleri de dahil olmak üzere WhatsApp ile ilgili tüm haber ve gelişmeleri, bu sayfadan takip edebilirsiniz. Bu bağlamda konuyla alakalı 4 video, 0 galeri ve 717 adet WhatsApp haber içeriği bulunmuş olup, tüm içerikler 37 sayfalı bu arşivde listelenmektedir.

WhatsApp İle İlgili Son Haberler Neler ❓

DonanımHaber’deki güncel WhatsApp haberleri içinde dikkat çeken gelişmeler şöyle 🔽

Anlık WhatsApp Gelişmeleri DH’de 📢

Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesi www.donanimhaber.com'da, yeni WhatsApp haberlerini takip etmek isteyenler için her yıl olduğu gibi 2024’te de sizleri bilgilendirmeye devam ediyoruz. Dilerseniz son WhatsApp haberlerini okuduktan sonra, Sosyal Medya İnceleme ve Videoları da izleyebilirsiniz.

Son Dakika WhatsApp Haberleri DonanımHaber'de 📢

"WhatsApp haberlerinde neler var?" diye merak edenler için son dakika WhatsApp haberleri burada! Siz de DonanımHaber WhatsApp sayfasını takip ederek, WP ile ilgili şu konulardan haberdar olabilirsiniz:

  • WhatsApp'a yeni gelen özellikler
  • WhastApp açıklama haberleri
  • WhatsApp ile ilgili yasa gelişmeleri
  • WhatsApp haber grupları ile ilgili içerikler
  • WhatsApp sözleşmesiyle ilgili gelişmeler
  • WhatsApp güncelleme haberleri
  • 2024 WhatsApp son durum gelişmeleri
  • WhatsApp bağımlılığı haberleri

WhatsApp Hakkında 🟢

WhatsApp Messenger, akıllı telefonlar için geliştirilen, platformlar arası çalışma özelliğine sahip bir anlık mesajlaşma ve arama veya haberleşme uygulamasıdır. Android, BlackBerry, iPhone, Windows Phone ve Nokia telefonlarıyla uyumlu olan uygulama; 2G, 3G, 4G, 5G ya da Wi-Fi İnternet bağlantısı aracılığıyla kullanıcıların birbirlerine fotoğraf, video, ücretsiz arama, sesli ve yazılı mesaj ve belge göndermesini sağlar. Aynı adı taşıyan şirket, eski Yahoo! çalışanları olan Biran Acton ve Jan Koum tarafından ABD'de, Kaliforniya eyaletindeki Santa Clara kentinde kurulmuştur.

Kısa zamanda büyük bir popülariteye kavuşan WhatsApp Messenger üzerinden gerçekleşen iletişim trafiği, Ağustos 2012'den Ocak 2013'e kadar %75 oranında artarak 2012 yılında toplamda %500'e ulaşmıştır. Dünyada kayıtlı kullanıcı sayısı en yüksek olan siber hizmetler arasındadır.

19 Şubat 2014 yılında Facebook, Inc. tarafından 4 milyar USD nakit para, 12 milyar USD hisse senedi ve 3 milyar USD sınırlandırılmış hisse senedi olmak üzere toplamda 19 milyar USD karşılığında satın alınmıştır. Bu satın alma işleminin bazı kişisel hakları ve bilgi mahremiyetini savunan gruplar tarafından durdurulması istenmiştir. Mark Zuckerberg yaptığı açıklama ile WhatsApp'ın 1 milyar kullanıcıya ulaştığını açıklamıştır.

WhatsApp hakkında bilgi Vikipedi'den alınmıştır.

WhatsApp Çöktü Mü
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim