Anlık Bildirim

GeForce NOW hizmetinden Cyberpunk 2077 sürprizi

Cyberpunk 2077 oyunu piyasaya çıktığı ilk gün MacOS, Nvidia Shield ve Android cihazlarında GeForce Now üzerinden oynanabilecek. Üstelik yüksek konfigürasyon gerektirmeden.

GeForce NOW hizmetinden Cyberpunk 2077 sürprizi Tam Boyutta Gör

Beta sürümünden çıktıktan sonra Activision Blizzard ile ortaklığını kaybeden Nvidia’nın bulut oyun hizmeti GeForce Now büyük bir sürpriz yapacak. Çıktığı ilk gün Cyberpunk 2077 oyunu oynanabilir olacak.

Cyberpunk 2077 sürprizi

Yılın en çok beklenen oyunlarından birisi olan Cyberpunk 2077, GeForce Now için iyi bir pazarlama fırsatı olacak. GeForce Now bilindiği üzere düşük donanımlı cihazlarda üst seviye oyunları akıcı oynamanıza imkan tanıyor. İnternet hızına bağlı olan bu avantaj yeni çıkan oyunları eski sistemlerinizde veya mobil cihazlarınızda oynamanızı sağlayacak.

CyberPunk 2077 oyunu da haliyle üst seviye konfigürasyon gerektiriyor. GeForce Now üzerinde oynanabilir olması farklı kitleleri de kendisine çekebilir. Nvidia sadece MacOS, Nvidia Shield ve Android cihazlara Cyberpunk 2077 oyununu sunacağını açıkladı. PC için bir gelişme mevcut değil.

17 Eylül tarihinde yayınlanacak oyun için GeForce Now hizmetine katılım artacaktır. Ücretsiz abonelik sadece 1 saat oturum süresi sunuyor. 5.5 Avroluk abonelik ise 6 saatlik oturum ve RTX desteği sunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim