Şimdi Ara

Corsair Vengeance LPX 16 GB (2x8) Dual Kit 3000 Mhz CL15 DDR4 Ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Ram/Hafıza Kartı #Ram
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 Corsair Vengeance LPX 16 GB (2x8) Dual Kit 3000 Mhz CL15 DDR4 Ram
    İlandaki ürün MMXX1 kullanıcı adına sahip forum üyesine satılmıştır. Kendisine şimdiden hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.

    Ürün toplam 16 GB belleğe sahiptir ve 2x8 GB Dual kit şeklindedir.

    3000 Mhz gibi yüksek bellek hızına sahip olan ram buna istinaden CL15 gibi düşük bir gecikme değerine sahiptir. Bu sayede kullandığınız programlar ve render işlemleriniz yüksek bellek hızıyla daha performanslı çalışırken gecikme değerinin düşük olması sebebiyle daha hızlı tepkime vericektirler. Piyasada 2400 Mhz ve CL 16 değerlerine sahip olan ramler ile kıyaslarsanız bu hız ve CL değerinin mükemmel olduğunu görebilirsiniz.

    Ramlerin üzerinde bulunan soğutucular belleklerinizin soğutmasına mükemmel şekilde yardımcı olmaktadır ayrıca bu soğutucular çok yüksek olmadıklarından dolayı Kule tipi işlemci soğutucularınıza asla bir engel oluşturmazlar.

    Ürünü 01/01/2017 tarihinde almıştım toplam 4 aydır kullanmaktayım.

    Faturası,kutusu tertemiz bir şekilde durmaktadır ve 1,5 seneden fazla garantisi sürmektedir.

    Ürün Kodu: CMK16GX4M2B3000C15

    Resmi Sitedeki tanıtım linkine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

    Corsait Vengeance 16 GB (2x8GB) DDR4 3000MHz C15 Memory Dual Kit

    Şu an bu değerlerde sorunsuz çalıştıklarına dair CPU-Z Görseli



    Ürüne ait görseller



    Fiyat : 450 TL ( Son Fiyat Pazarlık Yoktur.! )

    Önemli Not: Piyasada yaptığım araştırmaya göre fiyatın uygun olduğunu düşünüyorum. 4 Senedir bu forumdayım arkadaşlar yaptığım ticaretlerden hiçbirinde bir problem yaşanmamıştır, isteyen 2.el bölümündeki imzama bakarak referanslarımı görebilirler yada 4 yıldan fazladır üye olduğum ve aktif olarak daha fazla ticaretimi sürdürdüğüm r10 webmaster forumunda bulunan referanslarımıda kendilerine iletirim orada 115 den fazla ticaretim mevcuttur. Hala güvenmiyen arkadaşlar mevcutsa üzgünüm kendileriyle alışveriş yapamıyacağımı belirtmek isterim. Lütfen başkalarıyla yaşadığınız sorunları gelip bana dile getirmeyiniz yada sizlede yaşarsak gibi saçma sapan ithamlarda bulunmayınız ben kimin ne yaptığını yada nasıl bir karakterde olup insanları kandırdıklarını bilemem. Önce ödeme sonra ürün hariç maalesef çalışmıyorum ve referanslarımında yeterli olduğunu düşünüyorum. Dileyen arkadaşlar referanslara mesaj atıp alışverişin nasıl geçtiğini sorabilirler, bazı arkadaşlar dükkanıma kadar gelip elden ürün almıştır çok şükür kimseden çekineceğimiz bir durum yoktur. Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 450 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 8 Aralık 2018 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık







  • takip
  • Merhabalar,

    Ramlerin yeni ryzen serisi ile herhangi bir uyum sorunu konusunda bilgi olan varmıdır?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.