Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84.751
Cevap
1.077
Favori
5.538.176
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: salagil

    @Mene
    hocam ben size 4000 Tl versem peşinize takılabilirmiyim


    valla hocam artık pek mümkünatı yok gibi. uçak bileti 522€'dan 1150€'ya çıktı. ama bir dahaki sefere forumdan duyurmayı planlıyorum. benim istediğim bi 15-20 kişilik bir tur ayarlamak zaten.
  • @zeytin45 nickli arkadaşımızın hazırladığı SSS bölümü



    1- Nedir bu Adios ne farkı var worldcarttan?

    C : Adios worldcard ile aynı özellikleri taşıyan kredi kartıdır yapı kredinin.Şimdi hani alışveriş yapınca puan kazanıyorsun ya kredi kartlarında işte bunda da kazanıyorsun ama puanlarını uçak,otel gibi seyahat harcamalarında yapacağın zaman 3 ila 5 kat arası değerli harcıyorsun.Ayrıca uçak bileti alımlarında alan vergisini de puanlarla ödüyorsun cebinden para çıkmıyor yani.

    2- Nasıl yani değerli harcıyorum puanları anlamadım?

    C: Şöyle ki harcamalarınızı yaptınız kampanyaları takip ettiniz ve diyelim ki 200 tl ye denk gelen worldpuan topladınız bununla yapı kredi seyahat hattını yurtdışı uçak bileti almak için aradığınızda 200*3=600 tl lik uçak bileti alabiliyorsunuz.

    3- 200 worldpuan toplasam yurtdışındayım desene?

    C: Hayır yanlış anlamışsınız.200 TL ye denk gelen worlpuan toplarsan ki bunun için 40000 worldpuana ihtiyacın var. 1 TL = 200 worldpuan.Puanların değerli kullanımı ile ilgili öncelikle burayı dikkatlice inceleyinhttp://www.adioscard.com.tr/adios-ile-seyahat/worldpuanlar-ile-seyahat/worldpuanlarin-kullanimi.aspx

    4- Normal alışverişlerde çok az worldpuan veriyor öyle nasıl birikecek anca 10 yıl sonra giderim ben yurtdışına haksız mıyım?

    C : Normal alışverişlerde az puan vermesi konusunda haklısınız ama 10 yıl konusunda haksızsınız.Puan toplamanın asıl yöntemi kampanyaları takip etmektir bu forumdaki herkes kampanyaları takip edip puan toplar.

    5-Nasıl oluyor genelde kampanyalar, takip etsem yeterince puan toplar mıyım?

    Evet toplarsınız. Kampanyalar world üye işyeri market,giyim ve elektronik firmalarında yoğunlaşıyor genelde.Bunun haricinde internet alışveriş siteleri gibi sektörlerde de kampanyalar olabiliyor.Yapmanız gereken market,giyim,elektronik harcamalarınızı kampanyalar uydurmak böylece fazladan harcama yapmaya gerek bile olmadan ayda ortalama 100 TL’lik puanı bile kolaylıkla toplayabilirsiniz ki bu da yılda 1200 TL’lik wordpuan yapar bunu da hacarken 3 ile çarpılacağını unutmayın.



    6- Biliyorum o kampanyaları ama orda kazandığın puanları kullanmazsan siliyorlar tarihi gelince her ay uçak bileti alacak değilim ya puan kazandıkça değil mi?

    C: .Adios’ta puanlar silinmiyor bu yüzden rahatlıkla kampanya puanlarınızı biriktirip istediğiniz zaman harcayabilirsiniz.

    7- Silinmiyor mu gerçekten?Peki ya siz bu yazıyı hazırladıktan sonra kural değiştiyse silinmeye başladıysa puanlar?

    C : Silinmiyor puanlar. Dediğiniz gibi bu kuralda değişiklik yapılır da puanlar silinmeye başlarsa zaten bu kartın pek özelliği kalmaz bu konuda bu kadar aktif olmaz.Ama yine de oldu da değişirse emin olun bu mesaj güncellenir.

    8- Kart aidatı vardır ama o kötü işte?

    Evet kart aidatı var ama kartınıza aktif kullanıyorsanız telefonla arayıp nazikçe durumu belirttiğinizde belirli bir harcama karşılığı (ki aktif kullanıyorsanız zaten normalde yapıyorsunuz harcamayı) iptal ediliyor. Misal 3 ay içinde 3000 TL. lik harcama yaparsanız iptal edilecek gibi.

    9- Peki ne yapmam lazım bu adios kartı almak için?

    C: Eğer herhangi bir worldcard ve türevine sahipseniz (worldcard,play card,opet world) internet bankacılığından ya da telefon bankacılığından işlem yaparak adiosa dönüştürebilirsiniz hemen kartınızı,bu konuda hiçbir engel yok önünüzde.Yeni kartınız basılıp gönderilecektir tarafınıza.Eğer yoksa yapıkredid’en kart başvurusunda bulunmanız lazım onu da burada anlattırmayın artık

    10- Kartım geldi peki ya şimdi?

    C: Artık yapmanız gereken kampanyaları takip edip puan kazanmak.Forumdaki adios konusunu vewww.worldcard.com.tr yi düzenli takip ederseniz hiçbir kampanyayı kaçırmazsınız.Bu konuda güncel kampanyalar hakkında bilgiler verilir.Önemli olan kampanya şartlarını iyi okumanız, kampanyanın geçerli olduğu tarihleri, katılım şartlarını, hangi harcamaların geçerli olduğuna dikkat etmeniz.

    11- Puanları topladım diyelim nasıl alacağım uçak biletini,otelleri falan?

    Puanlarınızı değerli şekilde sadece Yapı Kredi Seyahat Hattı üzerinden SETUR’la anlaşmalı yerlerde kullanabiliyorsunuz.

    12- Yani mesela yurt içi oteller, o güzelim Antalya otelleri falan?

    Setur’un sitesine girdiğinizde orada bulunan bütün yurt içi otelleri puanlarla değerli şekilde alabiliyorsunuz. Erken rezervasyon döneminde otelleri indirimli fiyatlarından da puanla alabiliyorsunuz. Setur’dan oteli seçip 444 0 444’ten seyahat hattına ulaşıp alabilirsiniz kolaylıkla.

    13- Peki ya yurt dışı oteller?

    Yurt dışı oteller için Seturhttp://www.bookinturkey.com i kullanıyor.Yalnız bookinturkey’de gördüğünüz her otelle Setur anlaşmalı olmayabiliyor.Yurt dışı otel alacaksanız size tavsiyem öncelikle bookinturkey’de gideceğiniz yerdeki otelleri inceleyip seçenekler oluşturmak ve seyahat hattını arayıp bu otellerle anlaşma olup olmadığını sormak. Eğer ben uğraşamam araştırmakla derseniz onun da kolayı var. Direkt olarak seyahat hattını arayın ve gitmek istediğiniz tarihi ve şehri (Hatta şehrin belli bölgesini) söyleyin onlar ellerindeki seçenekleri size maille göndersinler ve siz içlerinden birini seçin. Yurt dışı turları da var Setur’da ama piyasaya göre çok pahalı bu yüzden puanla almak pek akıl karı değil.

    14- Peki ya uçak bileti?

    Yurt içi uçak biletinde katsayı düşük olduğu için pek tercih edilmiyor puanla alım ama alacaklar için yurt içi uçuşların hepsi puanla alınabiliyor seyahat hattı üzerinden. Yurt dışı uçak bileti için ise katsayı yüksek ve bir çok uçuş firmasıyla setur anlaşmalı ancak ryan air gibi ucuz taşıma firmaları ile anlaşması yok. Uçuş tarihlerinize göre uygun fiyatlı uçuşu bulup seyahat hattını arayarak alabilirsiniz biletlerinizi.

    15- Kampanyaya katılıp harcama yapacağım, nelere dikkat etmeliyim?

    Öncelikle worldcardın sitesinde kampanya ile açıklamaları ve şartları çok iyi okuyun.Kampanya ile ilgili tüm zorunluluklar ve uygulamalar kampanya şartlarında açıkça anlatılır. Bütün kampanya harcamaları sadece world üye işyerlerinde geçerlidir.World üye işyerlerinihttp://www.worldcard.com.tr/uye-isyerlerimiz/world-uye-isyeri-arama.aspx adresinden bulabilirsiniz. Bir diğer önemli konu harcamanızı yapıkredi posundan yapmanız gerekliliği.Yani world üye işyeri olsa bile eğer kartınız yapı kredi posundan geçirilmez ise harcamanız kabul edilmez kampanya dahilinde.

    16- Başka nelere dikkat etmeliyim?

    Kampanya şartlarında yazan ‘Toplamda’ (Kampanya süresi içinde yaptığınız farklı alışverişlerin toplamını ifade eder) ‘Tek seferde’ (Tek bir alışverişin tutarını ifade eder) ‘Tek Çekim’ (Taksitli alışverişler geçerli sayılmaz) ‘Aynı gün aynı işyeri’ gibi kavramlara özellikle dikkat ediniz.


    17- Süpermarket kasalarında tek pos oluyor ya YKB posu değilse?

    Süpermarketlerde tek pos cihazları ortak pos oluyor ve kampanyalarda geçerli oluyor.

    18- İnternet alışverişlerinde nasıl bileceğim hangi posu kullandıklarını?

    World işyeri üyesi ise ototmatik olarak yapı kredi posundan geçecektir.

    19- Hem Adios hem play kartım var her ikisiyle de kampanyaya katılıp ayrı ayrı puan kazanabilir miyim?

    Eğer kampanya şartlarında ‘Kampanya müşteri bazında geçerli olup’ ibaresi var ise kazanamazsınız (zaten bu ibare bütün kampanyalarda olur).Hangi kartla katılım yaparsanız o kartla kazanabilirsiniz sadece.


    20- Kampanyada SMS ile katılım zorunluluğu varmış ben fark etmemişim harcama da yapmıştım ne olacak şimdi?

    Eğer kampanya süresi bitmemişse SMS ile katılım yapabilirsiniz öncesinde yaptığınız harcamalarda geçerli olur. Ancak kampanya süresi bitmiş ise SMS katılımınız kabul edilmez.


    21- Katıldığım kampanyaya uygun bir harcama yaptım ama geçerli mi emin olamıyorum ne yapabilirim?

    444 0 444’ten harcamanızın kampanyaya uygun olup olmadığını kontrol ettirebilirsiniz.

    22- Tek bir alışverişle 2 kampanyayı birleştirmek mümkün mü?

    Aksi kampanya şartlarında belirtilmiyorsa evet. Örnek olarak giyim sektöründe 100 tl üzeri alışveriş 10 TL world puan kampanyası var ve kesişen tarihte X giyim firmasının worlde özel 100 Tl ye 10 TL worldpuan kampanyası var, ikisine de katılıp 100 TL harcamayla 20 TL worldpuan kazanabilirsiniz.


    23- İnternette aradığım uçuşu buldum gidiş-dönüş 723 TL diyordu sitesinde ama seyahat hattını arayıp aynı uçuşu sorduğumda 787 TL fiyat verdi neden böyle oldu?

    Bu normal bir durum SETUR uçak biletlerine ve yurt dışı otel alımlarında kendi komisyonunu ekliyor genelde 60-70 TL gibi bir fark bu ama kimi durumlarda daha fazla olabiliyor.

    24- THY’de yaptığım uçak rezervasyonunu SETUR’dan alabilir miyim?

    Evet. THY için telefonla rezervasyon yaptırıp Xze & Q27 kodu ile setura yönlendirmeniz
    Gerekiyor ancak bu şekilde Setur rezervasyonları görebiliyor.

    25- Peki puanla aldığımız uçak bileti veya otelleri erteleyebiliyor muyuz ya da iptal edebiliyor muyuz daha sonra?

    Genellikle hayır ama her zaman şansınızı denemeniz gerekir..Özellikle kampanya uçak biletleri ve erken rezervasyon otel alımlarında cevap olumsuz oluyor.Kampanyasız uçak biletleri için farkını ödeyerek başka bir tarihe değiştirebiliyorsunuz.

    (Forumdan bir arkadaşımız puanlar ile erken rezevasyon döneminde aldığı oteli iptal etmek için seturu arıyor ve olumsuz cevap alıyor ancak yılmayıp oteli arıyor ve otelin o dönemde odaya ihtiyacı olması sebebiyle olumlu cevap alıyor,otel görevlileri seturu arayıp iptali geçekleştiriyor ve arkadaşın puanları geri yatıyor hesabına yani çıkmaz demeyin şansınızı deneyin)

    26- Puanları kullanarak kime istersem uçak bileti alabilir miyim veya otel rezarvasyonu yaptırabilir miyim?

    Eğer ki rezervasyonlarda yolculardan veya konaklayacak kişilerden biri siz iseniz istediğiniz kişiye alım yapabilirsiniz. Yolculardan ya da konaklayacak kişilerden biri muhakkak siz olmalısınız.Yani İstanbuldaki sevdiceğe uçak bileti alıp İzmir’e yanınıza getiremezsiniz siz o uçuşta yer almadığınız için.

    27- Peki ya İstanbuldaki sevdiceği İzmir’e getirmenin yolu yok mu?

    Elbette var. Sevdiceğin adına kendi adios kartınıza ait ek kart çıkartıp puan kullanım izni vermeniz yeterli.Bu ek kartla sevdicek kendi adına uçak bileti alıp otel rezervasyonu yaptırabilir size ihtiyaç duymadan.

    28- Ben üniversite öğrencisiyim banka bana Adios vermiyor ama babamın worldcardı var ve içinde bir dünya puan var ,ben o puanları kullanıp yurt dışına gidebilir miyim tek başıma?

    Elbette yukarda belirtildiği gibi önce babanızın kartını adiosa çevirttirin 444 0 444’ten ,sonra da sizin adınıza ek kart çıkarttın ve puan kullanım yetkisi verdirtin işlem tamamdır.

    29- Uçak ya da otel alımında puanım yetmedi alım yapamaz mıyım bu durumda?

    Avanspuan kullanabilirsiniz,avanspuan kullanımı ve geri ödemesi ile ilgili her türlü bilgiyihttp://www.adioscard.com.tr/adios-ile-seyahat/worldpuanlar-ile-seyahat/avanspuan.aspx burada bulabilirsiniz.

    30- Avans puan almasam da üstünü para ile ödesem?

    Maalesef olmaz eğer puan ile alım yapıyorsanız tüm işlem puanlar ile gerçekleşmek zorunda. Sadece otel rezervasyonlarında istisna var mesela 5 gecelik alım yapmak istiyorsunuz ama puanınız 3 geceye yetiyor seyahat hattını aradığınızda 3 gece için puan ile alım yapıp 2 gece için para ile ödeme yapabiliyorsunuz ama 1 gecenin yarısını puan yarısı para ile ödemek gibi bir şansınız yok,uçak biletinde ise böyle şeyler zaten söz konusu değil.

    31- Adios ile Adios Premium’un farkı ne,Premium’un avantajları var mı?

    Normal Adios’ta ortalama 2,7 gibi bir katsayıyla çarpılıyorken puanlar Premium’da ortalama 3,1 ile çarpılıyor yani Premiumu olanlar daha az puan harcıyorlar normal adiosa göre. Bir de world lounge’dan ücretsiz faydalanma olanağı var Premium sahiplerinin.

    32- Premium iyiyimiş peki ne gerekli Premium almak için?

    Bankanın saydığı bazı şartlar var özellikle de belgelendirilebilir gelirinizle ilgili ama asıl kriter kart limitiniz. Eğer kart limitiniz 8000 TL den fazla ise istediğiniz an kartınızı premiuma dönüştürebiliyorsunuz kayıtsız şartsız.Ayrıca yapı krediye ait iki kartınız var ve limitleri toplamı 8000 TL yi geçiyor o zaman bir karttan diğerine limit aktarımı yaptırıp birinin 8000 TL olmasını sağlayıp onu premiuma dönüştürebilirsiniz zahmetsizce. Örnek olarak Adios ve opet worldcardlarınız var. Adiosun limiti 6000 TL ve Opet’in 4000 TL.444 0 444 ü arıyorsunuz Opet kartınızdan 2000 TL limiti adiosa aktartıyorsunuz ve adios kartınızın limiti 8000 TL oluyor ve hemen premiuma dönüştürtüyorsunuz.

    33- Adios’um var ama yanında başka yapı kredi kartlarım da var ve onlara özel kampanyalar oluyor onlardan kazandığım puanlar ne olacak?

    Diğer yapı kredi kartlarınızdan kazandığınız puanları da silinme tarihlerinden önce 4440444’ü arayıp adios kartınıza aktarabiliyorsunuz ve aktarılan puanlar kesinlikle silinmiyor.

    34- Play’in çok güzel bir kampanyası var adiosumu playe çevirsem kampanyadan puanları kazanıp adiosa dönsem?

    Bu mümkün ancak play ile kazandığınız puanların yüklenme tarihinde play kartta olmanız gerekli yoksa yüklenmez ayrıca bu arada adiosta iken kazanmış olduğunuz puanların silinme tarihi gelirse silinir puanlar.Ayrıca her kart değişiminde yeni kart basılıp tarafınıza gönderildiğini unutmayın.

    35- Adios’un uçuş kampanyaları oluyormuş orada 5 kata kadar değerli kullanabiliyormuşuz puanları o nasıl oluyor?

    Adios belli dönemlerde bahsettiğiniz kampanyaları yapar (Avrupa,Amerika,Uzakdoğu,tüm dünya).Örnek vermek gerekirse 400 TL worldpuanla Amerika kampanyasında 2000 TL ye kadar olan Amerika uçak biletini 400 TL puanla alma olanağınız olur.Kampanya dışında iken 2000 TL lik uçak biletini 650 TL’lik worldpuala alabilecekken bu kampanya ile 250 TL worldpuan kara geçersiniz.Burada önemli olan belirtilen üst sınırı aşmamanızdır.30-40 TL’lik aşımları Setur tarafından kabul edildiği surumlar olduğu belirtildi arkadaşlar tarafından ama daha üstü kabul edilmiyor.Bir diğer önemli nokta kampanyada üst sınıra yakın bilet bulmak önemli olan ve sizi kara geçirecek olan.Yani gidip kampanyada 1200 T lik bilet alırsanız zaten kampanya dışı ile aynı hesaba gelir.

    36- Kişiye özel kampanya nedir? Ne yapmak gerekli?

    Kişiye özel kampanya YKB’nin sizin için özel olarak oluşturduğu harcama miktarınıza odaklı bir kampanyadır. Örnek olarak banka size der ki şu ayda 4000 TL’lik toplam harcama yap 40 TL worldpuan kazan. Bankanın bu kampanyalardaki amacı sizi ortalama kredi kartı harcamanızdan daha fazlasına teşvik etmektir. Daha açık anlatmak gerekirse diyelim ortalama 1500 TL geliyor aylık ekstreniz banka size 2500 TL hedefi koyar kampanyada.

    37- Peki ben talep edebiliyor muyum bu kampanyadan?

    Yılda 2 kez talep etme hakkınız var. Mesela yakın zamanda mobilya alışverişi yapacaksınız yüklü miktar.444 0 444’ten veya internet sitesinde bize ulaşın bölümünden kişiye özel kampanya talep edebilirsiniz ve eğer kampanya size tanımlanırsa ortalamanızın üzerindeki alışveriş sayesinde puan kazanabilirsiniz.

    38- Peki ya mobilyayı taksitle alırsam?

    Önemli değil taksitli yapsanız da olur önemli olan belirtilmiş tarihler arasında yapmanız harcamayı ,nakit ya da taksitli olması fark etmez.Bir diğer nokta önceki aylarda yapmış olduğunuz ve kampanya döneminde ekstrenize yansıyacak olan geçmiş dönem taksitli alışverişleriniz sayılmaz.

    39- Telefonuma kişiye özel mesajı geldi ‘Şu tarihler arasında şu kadar harca şu kadar worldpuan kazan’ diye iyi ama bende birden fazla ykb kredi kartı var hangisiyle yapmam gerek bu harcamayı?

    Sahip olduğunuz bütün ykb kredi kartlarıyla yapabilirsiniz hepsinde yaptığınız harcamanın toplamı geçerli olacak.Yani hedef 5000 TL ise 3000 TL’sini adiosunuzdan 2000 TL sini play kartınızdan yapabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangeraus -- 29 Mayıs 2013; 12:17:23 >




  • Prontotur sahipleri de böyle başlamış.. önce kendilerine sonra kendi tatilelrini bedavaya getirmek için etraflarına vs vs derken şimdi sonuç malum :))
  • Valla Mene hocam öyle bir tur ayarlayabilirseniz gelirim ben. Para var şükür ama yurtdışına çıkacak "cesareti" bulamıyorum kendimde.İngilizce zayıf ziraa..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mmavcu

    quote:

    Orijinalden alıntı: bilgisayars


    quote:

    Orijinalden alıntı: SUAVI
    @Mene
    Nedir bu uzak doğu sevgisi. Gittikçe tatillerin süresi de uzamış. Sanırım bir daha giderseniz geri gelmeyecek, evlenecek gibisiniz.

    @bilgisayars

    Hocam büfe filan mı işletiyorsunuz? Ya da ne bileyim bir bar filan? Metro'da sadece KDV'si 500 TL tutacak kadar ne alınır? 30 kasa bira, 100 kg et, ... vs

    yok hocam işimden dolayı birkaç notebook birde iphone aldım kdv indirimiyle distributor fiyatından ucuza geldi. Hemen satıldı zaten. Ama bu extrem bir örnek. Bir gecede kazanılmış 500 tl puan. Uzun zamanda kampanyalar takip edilip rahatlıkla kazanılabilir.



    Birşey sormak istiyorum, bu puanlar (benzin istasyonu, market vs...) genelde 1-2 hafta içinde kullanılması gereken puanlar oluyor. Adios kartta avans puan kapatmak için kullanılabiliyor mu?

    tabiki kazandığınız puanlar otomatik olarak avans puanınızdan düşecektir. Mesela ben hep eksi puandayım. O yüzden hiç silinme derdi olmuyor. Artıya geçtiğim zamandada en kısa zamanda avans kullanıp eksiye düşüyorum :)




  • puan kazanımı nasıl oluyor her kullanımdamı veriyor yoksa uye işyerlerinde mi sadece gecerli
    aylık 5000 tl kullanım için ne kadar puan gelir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkness45
    puan kazanımı nasıl oluyor her kullanımdamı veriyor yoksa uye işyerlerinde mi sadece gecerli
    aylık 5000 tl kullanım için ne kadar puan gelir

    her kullanımda puan kazanırsınız. Ama uye işyeri olunca 2 ila 4 kat arası artabilir puanlar. Ayrıca yapılan kampanyalara gore extra puan gelebilir. 5000 tl kullanımda en kotu ihtimal 100 tl kampanyaya denk gelirseniz play %25 kampanyası gibi 1250 tl puanda kazanabilirsiniz bu çok uç bir örnek tabi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilgisayars

    quote:

    Orijinalden alıntı: darkness45
    puan kazanımı nasıl oluyor her kullanımdamı veriyor yoksa uye işyerlerinde mi sadece gecerli
    aylık 5000 tl kullanım için ne kadar puan gelir

    her kullanımda puan kazanırsınız. Ama uye işyeri olunca 2 ila 4 kat arası artabilir puanlar. Ayrıca yapılan kampanyalara gore extra puan gelebilir. 5000 tl kullanımda en kotu ihtimal 100 tl kampanyaya denk gelirseniz play %25 kampanyası gibi 1250 tl puanda kazanabilirsiniz bu çok uç bir örnek tabi.

    Anlaşmalı olmayan yerlerden puan kazanımı gittikçe azaldı. 5000 liranın tamamını anlaşması olmayan yerden yaparsanız 2.5 lira kazanırsınız.
  • mene tour

    fikir süper seneye buluşalım derim ben
  • arkadaslar adios uzakdoğu turunu indirimli olarak devredebilirim. max 2 kişi yararlanabiliyor. isteyenler ugurum79@hotmail.com adresine mail atsınlar.
  • arkadaslar siteyi yeni kullanmaya basladım gsm onayına basvurduğum halde şifre gelmedi hala. sistemsel bir sorun var sanırsam.ve bende sorularınıza cvp yazamıyorum. şimdilik mail gönderirseniz memnun olurum.
  • kore yokmu kore ? Koreye gitmek hayalim :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KURSAD.

    kore yokmu kore ? Koreye gitmek hayalim :)


    var tabi hocam aşağıdaki linki incele

    http://www.adioscard.com/kampanyalar/kampanyalar/tatil-plani.aspx

    Tüm dünyaya çok özel fırsatlarla uçuyos!
    adios'la 1-30 Kasım 2010 tarihleri arasında yurtiçine 99 TL, Avrupa'ya 199 TL ve yurtdışına 399 TL değerinde puanla gidiş dönüş fırsatından yararlanın.

    01-30 Kasım 2010 tarihleri arasında kullanılacak gidiş - dönüş yurtiçi uçak biletleri 99 TL karşılığı olan 19,800 puan, Avrupa uçak biletleri 199 TL karşılığı olan 39,800 puan, dünyanın geri kalanı için 399 TL karşılığı olan 79.800 puan ile alınabilecektir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 19 Ekim 2010; 23:21:05 >




  • Kampanya devam ediyor mu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yetki
    Kampanya devam ediyor mu ?

    ediyor hocam kampanya 499 tl worldpuan dan başlayan fiyatlarla uzakdoğu turları:
    http://www.adioscard.com/kampanyalar/kampanyalar/singapur.aspx
    ----------------------------------------------------------------------------------------
    AYRICA

    http://www.adioscard.com/kampanyalar/kampanyalar/tatil-plani.aspx
    Tüm dünyaya çok özel fırsatlarla uçuyos!
    adios'la 1-30 Kasım 2010 tarihleri arasında yurtiçine 99 TL, Avrupa'ya 199 TL ve yurtdışına 399 TL değerinde puanla gidiş dönüş fırsatından yararlanın.
    ------------------------------------------------------------------------------------------




  • kampanya devam ediyor, 3 gün önce 199 TL lik puanla 932 TL lik İSTANBUL - MALAGA - İSTANBUL bileti aldım. Kampanya detaylarında aktarmalı uçuşlar kampanyaya dahil değildir yazıyor ama telefondaki kişi uçuşları kontrol edip Spainair'den İSTANBUL - MADRİD (Turk hava yolları), MADRİD - MALAGA (Spainair) gidiş, MALAGA - BARCELONA (Spainair) BARCELONA - İSTANBUL (Türk havayolları) biletin 1000 TL lik fiyatı geçmediği için alabileceğimi söyleyince teşekkür edip büyük bir zevkle kabul ettim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dangeraus

    kampanya devam ediyor, 3 gün önce 199 TL lik puanla 932 TL lik İSTANBUL - MALAGA - İSTANBUL bileti aldım. Kampanya detaylarında aktarmalı uçuşlar kampanyaya dahil değildir yazıyor ama telefondaki kişi uçuşları kontrol edip Spainair'den İSTANBUL - MADRİD (Turk hava yolları), MADRİD - MALAGA (Spainair) gidiş, MALAGA - BARCELONA (Spainair) BARCELONA - İSTANBUL (Türk havayolları) biletin 1000 TL lik fiyatı geçmediği için alabileceğimi söyleyince teşekkür edip büyük bir zevkle kabul ettim

    merhaba,
    anladigim kadari ile aradaki farkli havayollarini (SpanAir) siz karsilayacaksiniz. Ama gittiginiz ve döndüğünüz destinasyon farkli olmasina ragmen izin veriyor olmalari güzel olmus. Spanair ucuslari kaca maloldu acaba ?

    Tam Ispanya turu yapmis olacaksiniz. :-)

    Hangi tarihler için Ispanya turu yapmayi planliyorsunuz ?

    Yılbasi kampanyalari da cekici gorunuyor.
    Adios Kampanyalar

    Iyi gezmeler..




  • hayır aradaki farkı ben karşılamıyorum.

    Olay şöyle; spainair ve THY ortaklaşa uçuş düzenliyor yani THY biletlerini spainair de satıyor spainair biletlerini THY de satıyor, karşılıklı uçuşlara bilet satıyorlar. Yani spainairden bileti aldım ama THY uçağıyla uçacam.

    Benim endişem aktarmalı uçuşlar kampanyaya dahil değil dendiği için malaga'ya direkt uçuş olmadığından karşılamaz diye düşünüyordum ama toplam tutar 1000 TL yi geçmediği için kampanya dahilinde alabilirsiniz dendi.

    Kısmetse 10.11.2010'da gidiyorum 24.11.2010'da dönecem.
  • Yanlış başlığa yazmışım o nedenle buraya tekrar yazdım, BP ile World'ün kampanyası var halen devam eden. Ben 5 defa 100 TL alışveriş yaptım, ancak bugün otel ve uçak bileti için adiosa çevirmek istedim kartımı, müşteri hizmetlerinden "gold club üyesi olarak bu kampanyaya katıldığınız için puanlar yatmayabilir, ayın 8'ini bekleyin, kampanya puanları 11'inde yattıktan sonra çevirirsiniz" dediler. Ancak bu durum biraz garip değil mi ? Adios'la da aynı kampanya var zaten, daha önce başına böyle birşey gelen oldu mu hiç ? Rezervasyonu yaptırmak zorunda olmasam dert etmeyeceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mene


    quote:

    Orijinalden alıntı: salagil

    @Mene
    hocam ben size 4000 Tl versem peşinize takılabilirmiyim


    valla hocam artık pek mümkünatı yok gibi. uçak bileti 522€'dan 1150€'ya çıktı. ama bir dahaki sefere forumdan duyurmayı planlıyorum. benim istediğim bi 15-20 kişilik bir tur ayarlamak zaten.

    HARİKA OLUR ŞİMDİDEN BENİDE YAZIN




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.