Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
138
Tıklama
0
Öne Çıkarma
9.nesil kontrolcü x tuşu yapışıyor gibi
O
geçen yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Toplam kullandığım 30 saat yoktur. En son 1 hafta önce felan kullandım bir sorun yoktu. Aldığımdan beri ne düştü ne hor kullanıldı. Sıfır gibi. Fakat bugün kullanmak istediğimde X tuşu basınca sanki apışıyor. Çat çat diğer tuşlar gibi çalışmıyor. Basınca yavaşça yükseliyor. Bunu İstanbulda nerede tamir ettirebilirim ? Almanya Amazondan alınmıştı. Amazon Türkiye bir şey yapamayacağını söyledi.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oscar Heykeli -- 13 Ocak 2024; 20:52:2 >

E
geçen yıl
Yüzbaşı

hocam Izopropil Alkolle tamire göndermeden halledebilirsin kendi kendine. bahsettiğim alkolü pilini çıkardıktan sonra x tuşuna sık 1-2 saniye bekle sonra bi kaç kere basıp alkolun içine girmesini sağla. bi kaç tekrardan sonra açılacaktır. arkadaşın kontrolleri o şekilde açtık.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.