Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
768
Tıklama
1
Öne Çıkarma
88 mbit DSLAM kilidi mağdurları
C
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Son 1 hafta 10 günlük konuların arasında en az 4-5 tane gördüm. Ben 2-3 gün 100e çıkmak için ısrar ettiğimde komple hat kapasitemi düşürdüler 120mbit destekleyen hat şimdi 25-30 mbit gösteriyor. Bir port kurnazlığı yapıldı.
Aslında problem 120mbit destekleyen hattın hız profilini 88mbit olarak tanımlamalarıydı.
Bugün perşembe, yarın cuma. 48 saatiniz var türknet.
Millenicom ile görüşme sağladım. Pazartesi günü evrakları kargoya veririm. 3. adresimde 3. türknet bağlantısıydı bu. İlk millenicom geçişim olacak. Pazartesi halen 100mbit alamıyorsam, elveda, bir müşteride üç müşteri kaybettin... :)

Kaç kişiyiz? Çok mağdur var belli ki bu 88mbit Dslam kilidi muhabbetine.
Bu arada aynı apartman diğer daireleri sorguladım. Herkeste maksimum tahmini hız 100mbit üzeri gösterirken bende 16 gösteriyor :)
ADSL portuna aldılar heralde :) zekice :)

@turknetdestek
@TurkNetDestek

Benim DSLAM ve port değişikliği neticesinde hat kapasitesi mağduriyeti konum :https://forum.donanimhaber.com/hizim-bilincli-olarak-dusuruldu--144090431
Aynı şikayeti BTK , twitter, oim, şikayetvar ve türk telekom özel müşteri hizmetleri mailine de ilettim.

Siz de konularınızı paylaşın bi arşiv oluşturalım bakalım. Olmadı hakem heyetine gideriz :)

Düzenleme,

Aboneliğim başlayalı 10 gün kadar oldu. 30 gün içerisinde iptal edersem ücret yansımayacak. Mantıken bu durum başka operatöre taşımada da geçerli olur diye düşünüyorum, bilgisi olan?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemilian -- 18 Haziran 2020; 4:0:24 >


Bu mesajda bahsedilenler: @TurkNetDestek
O
4 yıl
Yüzbaşı

Merhabalar. Öncelikle geçmiş olsun.

Ben de Türknet'te atlak hat sorunu yaşamıştım. Tam 1 ay sorunumu çözemediler. Ben de millenicoma geçiş yaptım.

Tüm işlemleri onlar halletti. Kapıya kadar geldiler evrakları imzaladım.(Türknet iptal de dahil)

Ardından 1 saat içinde 100mbps vdsl sinyalim verildi. 3 aydır sorunsuz kullanıyorum.

Sadece geçtiğimiz hafta ttnet hattımın kapasitesini düşürdü. 125 mbps destekleyen hat bir anda 98mbps ye düştü ve kopma oldu haliyle. Hemen başvuruda bulundum. Özel arıza kaydı şeklinde ttnet ekiplerine bildirimde bulunuldu ve sorun giderilip ulaşılabilir hız tekrar 120mbps ye yükseldi.

Ancak bu sefer de 88mbps üstünde hız tanımlayamıyorlar. Sanırım dslam kilidine takıldım 😂😂😂



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

J
4 yıl
Yüzbaşı

DSLAM kilidi Millenicomda da var malesef ona geçmeniz sorunu çözmez. Türk Telekom bunu büyük ihtimal kasıtlı yapıyor, çünkü sorunu çözülen çoğu kişi daha sonra tekrar DSLAM kilidine takılıyor. Yani Türk Telekom bunu kaldırsa bile bir süre sonra tekrar koyuyor.



T
4 yıl
Yarbay

Merhaba, hattınızı kontrol ettiğimde yerleşik operatör saha ekiplerinden gelen bilgide devre değişikliği yapıldığı bilgisi verilmiştir. Ancak Hat değerlerinizi kontrol ettiğimde düşük durumda olduğu için arkadaşlarıma bildirimde bulundum. Bu konuda yerleşik operatör ile iletişime geçerek arızanın tekrar kontrol edilmesini talep edeceğiz. Konuyu yakından takip ediyorum.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.