Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
190
Tıklama
0
Öne Çıkarma
860 Evo Gerçek Kullanımda Düşük Performans?
A
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba. 500 GB 860 Evo satın aldım. Tüm sürücüler kurulu, Samsung Magician'dan da baktım AHCI ve TRIM aktif durumda. Sata 6gb/s portunda takılı. Crystal DiskMark testinde performans yüksek çıkmasına rağmen (okuma/yazma 500leri aşıyor) gerçek kullanımda bu hızların yarısını göremedim. Şöyle ki; 10 gb bir filmi SSD'ye aktarırken hız 100 mb/s'yi geçmiyor. Yine 80 gb veriyi SSD'ye taşırken hız 90'larda oluyor. Bunun nedeni ne olabilir?



M
5 yıl
Yarbay

>> hdd den ssd ye kopyalarken 100-120mb/s normal. eger dosya sayisi cok fazlaysa hdd nin erisim suresi vasat oldugundan bu kopyalama hizi daha da düsebilir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Mekanik. Ondan sanırım. Ben yazma hızı yüksek olunca başka diskten buna atarken hızlı olacak sanmıştım



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @routemaster
F
5 yıl
Yüzbaşı

Gayet normal bir durum. Başka cihazdan kopyalama yaptığın için filmleri aldığın cihazın hızına bağımlı oluyorsun. SSD içinde kopyalama yaparak gerçek hızını öğrenebilirsin. Mesela 500 mb'lık bir dosyayı yeni klasör açıp ona kopyalarsan gerçek hızını görmüş olursun.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.