Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
730
Tıklama
0
Öne Çıkarma
⚡85 Dolar Kazanın, Celcius Network⚡
L
2 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

forumda konusu daha önce açılmış ama referans gelirinden verilen payı arttırıyorum ve ben bana gelecek olan ödülün %70'ini size vereceğim.hızlıca yapılması gerekenlerden bahsedeyim.

1-Celcius Networka benim referans kodumveya linkim ile üye olup gelişmiş kimlik doğrulamanızı (KYC) yapınız.

2-toplamda 400 dolarlık istediğiniz coin aracılığıyla yatırım yapınız (xlm öneririm ücretsiz transfer sağlar ama uygulamada swap işleminiz açık değilse değeri düşebilir veya artabilir eğer swap işleminiz açıksa usdtye çevirip votaliteden etkilenmemesini sağlayabilirsiniz) tek sefer veya birden fazla seferde olması önemli değil 400 doları bulması yeterli ve yatırdğınız bu 400 dolara 1 ay dokunmayın borsadan bunun dışındada bir çekim yapmamanız halinde 50 dolar kilitli olarak 1 ay sonra kullanılabilir olarak hesabınıza yansır.aynı şekilde banada size referans olduğum için 50 dolar yansır bende bana gelenin %70ini size vereceğim yüzde yetmiş diyorum çünki ödül btc olarak yansıyor ve küçük iniş çıkışlar yapma ihtimali var.

3-referanslımla kayıt olanlar mesaj atarsa reffereal sekmesinden işlemlerin gerçekleştiğini görebilirim ve doğrulayabilirim 1 ay sonra ödülünüzü gönderdiğiniz xlm veya seçeceğiniz düşük komisyonlu ağ aracılığıyla gönderebilirim.

referans kodum:1186959b9a

referanslı linkim:(https://celsiusnetwork.app.link/1186959b9a)


buda öylesine referanssız,ödülsüz, gereksiz bir link;https://celsius.network





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laragofrett -- 18 Mart 2022; 17:29:54 >

L
2 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Güncell!!



L
2 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

en yüksek kazançla güncell!!



L
2 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

güno



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.