Merhaba konu başlığından anlaşılacağı üzere içerik bu. 2.5 sene oldu aşağı yukarı telefona sahip olalı. 1 sene sonunda alt hoparlör-ahizeden gelen ses %50 oranında azaldı... Garantiye verdim- ekran-hoparlör vs değişti. Tamam her şey on numara. Ee aradan bir sene geçti bu sefer yine aynı şekilde bu sorunla karşılaştım. Arkadaşın düz 7 modelini incelerken baktım ki ondada aynı sorun var. Telefonu ne suya soktum ne de düşürdüm bu zamana kadar... Yani kullanıcı kaynaklı olması imkansız. Alt delikleri de ara ara dikkatli şekilde temizlerim.
Bu sanırın kronik bir sıkıntı ? Sıfır bir cihazla karşılaştırma yapınca %50’den fazla ses farkı var. Ayrıca ahize seside zamanla azaldı
Garanti ocak ayında bitti... Gidip parayla değiştirtsem yine aynısı olacak. Bilemedim.... İphone markasında soğudum resmen.
N11 den baseus batarya-hoparlör-mikrafon alıp kendin değiştireyim diyorum... veya telefonu değiştireceğiz bu gidişle.
Var mı başına gelen ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
2.5 sene oldu aşağı yukarı telefona sahip olalı.
1 sene sonunda alt hoparlör-ahizeden gelen ses %50 oranında azaldı...
Garantiye verdim- ekran-hoparlör vs değişti. Tamam her şey on numara.
Ee aradan bir sene geçti bu sefer yine aynı şekilde bu sorunla karşılaştım.
Arkadaşın düz 7 modelini incelerken baktım ki ondada aynı sorun var.
Telefonu ne suya soktum ne de düşürdüm bu zamana kadar...
Yani kullanıcı kaynaklı olması imkansız.
Alt delikleri de ara ara dikkatli şekilde temizlerim.
Bu sanırın kronik bir sıkıntı ?
Sıfır bir cihazla karşılaştırma yapınca %50’den fazla ses farkı var.
Ayrıca ahize seside zamanla azaldı
Garanti ocak ayında bitti...
Gidip parayla değiştirtsem yine aynısı olacak. Bilemedim....
İphone markasında soğudum resmen.
N11 den baseus batarya-hoparlör-mikrafon alıp kendin değiştireyim diyorum... veya telefonu değiştireceğiz bu gidişle.
Var mı başına gelen ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >