Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
677
Tıklama
0
Öne Çıkarma
(6250 TL) SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT Special Edition (Garantili, Sıfırdan farksız)
Şehir : #Bolu
İlan Türü : #Satılık
Ekran Kartı : #Ekran Kartı
Kondisyon : #Kullanılmış
B
3 yıl
Er
Konu Sahibi

15.07.2020 tarihinde Hepsiburada'dan aldım, ilk sahibiyim. Kutu, fatura ve tüm kutu içeriği eksiksizdir. Hiç servise gitmedi, en ufak sorun çıkarmadı. 5700 XT'lerin içerisinde fabrikasyon olarak gpu hızları en yükseltilmiş modeldir. Ram hızları da fabrikasyon olarak yükseltilmiş tek modeldir. NİTRO+ Special Edition modelidir. Normal NİTRO+ modelinden farkı, fanlarının da ARGB olması ve daha yüksek gpu ve ram hızları olmasıdır. Mining gibi işlerden anlamam. Oyun oynamak için aldım fakat işlerim dolayısıyla fazla kullanamadım. Toz dahi yoktur. Alan arkadaş sıfır ürün almış olacaktır. Çalışırken sesini duymanız mümkün değildir. En ufak hız aşırtma yapmadım. İstediğiniz testi yapabilirim. Bolu'da elden teslim, diğer illere havale sonrası aynı gün kargolarım.

FİYAT: 6250 TL (SATILDI)


< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bama_boyy -- 17 Ocak 2021; 14:32:2 >

Kafalar parlak.
Yoruma Git
J.sins - 3 yıl +4
J
3 yıl
Er

Kafalar parlak.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.