Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
150
Cevap
36316
Tıklama
8
Öne Çıkarma
Cevap: 617 TL (6 TAKSİT İMKANI) Lenovo EveryPad3 Snapdragon 615 32GB 6.8' 13MP-5Mp 4.5G 3500mAh (7. sayfa)
S
5 yıl
Teğmen

Almayı düşünenler ve de almış olanlar için bilgi kirliliği yaratmadan kendi görüş açımdan durumu izah edeyim çünkü farklı farklı yorumlar yön vermek yerine kafa karıştırıyor. Öncelikle 1 adet tablet ve 2 adet Lenovo cep telefonu kullanıyorum öncesinde. Gelelim bu 2. Lenovo phonetab yani satış adı Lenovo Everypad 3 olan aslında Yamada üretimi Lenovo marka basılı tablete.

İyi ve kötü taraflarını özetlemek gerekirse....
Tablet orijinal evet ama aslında zaten fiyat+dayanıklılık ile öne çıkan Lenovo kalitesinden epey uzakta, düşük. Gerçi Lenovo üst serileri hariç tüm ürünleri ne şık, ne de premium hissi vermez. Bu ürünler japonya için üretilmiş ama bir yolla (her nasıl olmuşsa) TR de Adıyaman merkezden gönderiyor diye yorumları okumuştum. Evet, ürünler Adıyaman'da kargoya verilmiş. Tahmini stok sayıları 250 civarı var gibi. Grey(gri renk) ve Gold(Altın sarısı gibi) iki renk seçeneği var. Aynı ürün aynı adla başka bilindik internet satış sitelerinde de var, tedarikçi aynı firmadır diye sadece tahmin ediyorum .
Üste yazmıştım, ürünün yazılımı ve etiketleri den hatta klavyesinden ve de bazı programların stok açılışında konum olarak japonya, (Hiragana, Katakana ) japonca hecelerine denk gelirsiniz. Ancak bu ürün japonya sınırlarına düşük kalitesinden ötürü ancak limana 20 mil yaklaşabilir.

İyi taraflarından biri ekran mesela, cidden parlak ,net ve yazılı çözünürlüğü yeterince karşılıyor. Ram 2 GB ve aktif 1.2 GB kullanımda. (Ne kadar arka planda program açıksa o kadar ram yer sistem haliyle) Depolama 32 GB evet ama hem kutunun dış kısmına sonradan yapıştırılan (sticker) etikette, hemde açıklama ve yorumlarda yazılmış, ilk kullanımda fabrika ayarlarına dönün ki 32- 6 =26 GB boş alan olsun diye.

( Hard Format için ses artırma+açma kapama tuşuna tablet kapalıyken 3-5 saniye basılı tutup factory reset ile yapılabilir, bilmiyorsanız android format yazın milyon tane video, yazı var, bozarsanız tüm sorumluluk size ait demedi demeyin sonra YTD)

Ses mevzusuna gelince özellikle DOLBY sorround için hiç yakışmayan berbat, kısık arka hoparlör koymuşlar. Bu arada bu sistem lisanslı idi eskiden eşek yükü ile para öderdi firma lisans şirketine. Zaten montaj hattında alaşım çerçeve ve kapakta tam oturmama, açıklık montaj hatalarına kurban gitmiş hoparlör ve kamera var maalesef.
Ama kaliteli bir kulaklıkla ses oldukça iyi alınıyor. Zaten aynı ses demoyu farklı cihazlarda oynatinca uçurum çok net anlaşılıyor.
Cihazdan çıkan şarj kafası ve kablosu , her ikisi de siyah geldi ve orijinal, yani Lenovo markasına fason üreten kalite seviyesi belirli üretim yapılmış. Renk konusuna gelince kimine kablo siyah kafa beyaz gitmiş yazılmış yorumlarda. Toplama yani artan elde kalan malzemeleri hadi atmayip birlestirelim şunları Kadirciğim, paraya çevirelim mantığı gibi gelmiş yorum yapanlara ki haklılar. Pil malum 3500 mAh yani o kadar ekranı 2gun beslemesi düşünülemez kanımca. Şu anda kullandığım telefon 5000mAh ve baz istasyonlarinin verimsizligi sebebiyle 2 günü anca, tam çıkarıyor ki ekran 5.5 için normal sayılır. 4-5 saat ekran süresi alirsiniz vede 4.5 G den yani interneti simkart üzerinden operatör ile kullanırsanız tüm rakamların ve istatistiklerin bir anlamı kalmaz. Aynı araba farklı yer, iklim, rakım ve şoför farkı gibi düşünün
Kutusu orijinal , güvenlik bantlari yırtılmamış sağlam geldi ama muhakkak bir yazılım atılmış TR ye girişte. İncelik olarak 7.6 mm 7,7 mm gibi yani ince sayılır. Kıstaslar göreceli olabilir, kimine ince kimine kalın gelir, artık NaSıLsA😀
Ekran dokunmatik ligi hassasiyeti guzel, ekran koruyucu kıtadan çıkıyor zaten. Cepte zinhar taşınmaz diyeyim. Isınma ve donma var mı derseniz olmazzsa olmaz tabiki. Bu fiyat aralığında buna razı olmak zorunda değilsiniz ama daha iyisini bulursanız buradan bana da haber verin
Fatura kesilmiş grey ürün yani yan ithalat diyelim . Dükkan adresi merkez ilçede çarşının bilindik yerini işaret ediyor.
Garip olan bildirim LED ışığı kulak için olan hoparlör ile birlikte işitme delik kanalları altında. Kırmızı ve yeşil renge denk geldim . Şarj devam ediyor- tamamlandı, mesaj var gibi.Bu arada pil göstergesi bar-cubuk-ve % ile gösterecek şekilde ayar yapılabilir.

Çift hattı evet biri micro biri Nano sim kart slotu bir yuva içerisinde kendi kutudan çıkan özel iğnesi ile ve ya sivri bir tel, ataş gibi cisimler yardımıyla çıkarılabilir, ama kompenentler yani malzeme düşük kaliteden dolayı hata toleransı düşük elinizde kalmaya müsait yapısı var çok tak çıkar fazla sürmez yalama olur. ( Bknz. Sürmenaj) Eğer micro sd kart takarım bana depolama için hafıza gerek diyorsaniz hatlardan biri yerine micro sd kart takilacagi için feda etmek zorundasınız. 32 GB kart taktım şimdilik okuma yazma hatası vermedi.

Genel olarak lazer kesim alaşım metalik çerçeve yapısı sebebiyle aslında çok iyi bir ele oturuşu , duruşu olmalı idi ama hayır, sanki küçük te olsa 0, 1mm nin %20 si gibi hataları var. Tam oturmaya bileşenler , asimetrik hatalar var .Her güzelde kusur olacak tabii ama degilmi.

Wifi ve Bluetooth idare eder, ara sıra kopmalar yaşanıyor , çekim gücü ne iyi ne de kötü denebilir. Ama telefon sinyali çekim gücü yeterli değil diye yazılmış yorumlar da evevt hoparlör ne kadar kötü bir secimse sinyal gücü ve kalitesinde de sorun var . Zaten yazılmış çok yerde yorum olarak, sanırım band frekans dolayısıyla çok hissediliyor gibi. Firma 30 günlük sürede her iki hattida BTK ya isletcek gibi yani kapanma işi sorun olmaz olsada bir şekilde çözülür gibi firma faturasını saklayınız.
Gövde yek pare ve tuşları çok zorlamaya gelmez. Ekran /gövde oranı kötü gibidir düşünebilirsiniz, ekran 6.8 inch ama tam dış cercevelerden 7. İnchi hiç aratmaz . Alt üst, sağ-sol gibi boşluklar var

Şimdi gelelim finale.
Bu şartlar altında alınır mı, alınmaz mı? Neticede bu fiyat alınabilir kılıyor. Adıyamanlı firma kaça mal etmiş bilmiyorum ama fiyat daha da düşecek çünkü yeterli detaylı bir açıklama yorum olmayınca risk almak istemeyenler soğuk bakıyor. Burayı muhakkak takip eden firma yetkilisi vardır. Eğer siz gerçekten buradan veya başka kanaldan samimi olarak aciklasaniz yada sorulara cevap verme gibi bir olaya girse 3 günde o stok tükenir . Ancak öyle saçma, acayip sorularla ben olsam hiç muhattap olamam bulaşmam, hele buradan asla .

Yazı uzun oldu, şimdiden dükkanın hayırlı olsun diyecekleri buradan büyük kocaman öpüyorum, 😀
Eğer aklından bile geçiren olur da firma ile alakam varmış gibi yazar hatta düşünürse o nu da aynı şiddet ve şevkat ile sevmek gerekiyor derim .Eksik veya hatalı bilgi varsa hemen duzeltirim çünkü ne alan ne de satandan bir cikarim yok. Paranız varsa üstüne 2500TL koyup iyi bir şey alın. Ama şunuda bilin ki en dandik telefonun ekran değişimi 400 TL den başlıyor maalesf. NŞK da bu ürünler teknoloji çöplüğü olmasın diye yurda sokulmasını istemem ama ihtiyaç duyacak bir dünya adam var hala memlekete bunlarda gerek gici , düşük alım gücü olan ulkerlere güdülen yairim işi gibi.
Dip NOT: Bizlere böyle ürünleri cazip fiyatlar ile satın alma imkanı sunan hb ailesine teşekkürler, yok lan M11 olacaktı, yok yaw oda değil, kactikaciyor, uçtu uçuyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabrifidan -- 27 Haziran 2019; 1:52:6 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
B
5 yıl
Binbaşı

Hocam valla almama rağmen huzursuz olmuştum yorumlardan ama artık gelince bende bir yorum yaparım.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @sabrifidan
B
5 yıl
Binbaşı

Ürün geldi hattımı takıp çekim gücünü deneyemedim ona fırsatım kalmadan dokunmatiğinin bozuk olduğunu farkettim kurcalamanın bir anlamı yok diye düşünerek iade oluşturdum geri göndereceğim :)



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

P
5 yıl
Teğmen

Yorum için teşekkürler, severek kullandığım tüm zamanların en efsanevi telefonu ZenFone 2 ekranı bozulunca 400 TL fiyat istediler. Ben de bizim Lenovo everypad3 u aldım. Ürün hakkında yorumlarımi yazdım. Parası olmayan için.600 kusur a taksitle alabileceğiniz tek ürün, bu ama çekim bandı biraz daha iyi olmalıydı. Sık sık telefon kullananlar için kesinlikle tavsiye etmem, sinirlenir kirarsiniz. Ben arada bir kullanıyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @sabrifidan
C
5 yıl
Moderatör
Konu Sahibi

C
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Fiyatı şuan 650 TL
450 olursa söz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
5 yıl
Binbaşı

2 adet cocuklar için sipariş verdim umarim bozuk gelmez iade ile ugrasmayiz oyunlarda sikinti cikarmaz diye düşünüyorum



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
5 yıl
Binbaşı

Geçen hafta arkadaşa aldık. 3 gün kullandı. Daha sonra tablet kapandı bir daha açılmadı. Dün servise gönderdik. Bakalım servis nasıl bir işlem yapacak.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
5 yıl
Teğmen

400 dahi olsa almam. Hele ki çocuklarima almak, onların odasına dahi sokmam bu telefonu. Kalitesi düşük bir üründen bahsediyoruz. Hoparlörü, çekim gücü, sim kart slotu vs bunlar bizim sadece gorebildiklerimiz.

Peki ya goremediklerimiz ?

Bu ürün belli ki japonya pazarına girerken ret yedi, japon gümrüğü ürünü sinir dişi etti. Peki neden etti ? Slotu yüzünden mi ? Çekim gücü yüzünden mi ? Hoparlörü yüzünden mi ? Ben şuanda bu ürünü bu haliyle kullanabiliyorum. Japon kullanamaz miydi ? Japon gümrüğü bizim Türk gümrüğü den daha mı hoşgörüsüz oldugu için ret oldu bu ürün ?

Bu forumda saydığımız kusurlar sizce pazardan red sebebi midir ? Gümrük bir ürünü neden reddeder ? Gümrük neden vardır ? Söyleyelim;

Gümrüğün birinci vazifesi toplumun sağlığını, gelecek nesillerimizin, çocuklarımızın sağlığını korumaktır. Gümrük bir ürünü reddediyorsa gıcıklık olsun, rüşvet alayım diye değil, toplum sağlığına zarar verdiği için reddediyordu. Japon toplumunu en çok tehdit eden husus kanserdir. Yaşamış olduğu nükleer felaketler toplumu ve gümrüğü kanser tehdidine karşı aşırı hassas kılmıştır. Dolayısıyla telefonun SAR değeri çok önemlidir. Biz japonyadan reddolmus bu telefonun SAR DEGERİNİ BİLİYOR MUYUZ?

TELEFONU COCUKLARİNA ALACAK OLAN ARKADAŞLAR FİYATİNDAN COK ONCE SAR DEGERİNİ SORSUNLAR ?

Güvenilir bir kurum tarafından test edilmis olmasi gerek (bulabilirseniz)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @CeyKalDa
A
5 yıl
Yüzbaşı

Cocuga bu telefonu alirsan wifi modunda kullan olsun bitsin . zaten ben bebeklere cocuklara gsm modu acik telefon yaklastirmaya karsiyim en azindan 13 yasina kadar ...
Ben kendi cocugum icin cok direndim yok goruntulu gorusceklermis yok bilmemne . o goruntulu gorusme sirasinda elim yaniyor birde bebege yaklastircakmisim....

Illaha telefon vercekseniz wifi modunda verin ..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
5 yıl
Çavuş

arkadaşlar ekran koruyucusunu taktım, ayrıca kutunun açılımında iki tarafındaki bantları da hafif dikkatlice çıkardım, iade alır mı satıcı gönderiyimmi sizce, ben telefon olarak almıştım az çekiyor, 1 hafta oldu alalı



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

C
5 yıl
Binbaşı

Band frekanslarına bakmak lazim



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

P
5 yıl
Teğmen

Şimdi 630 a satılan şeyi ben 779 TL den aldım. 1 ay olmadı. Aynı adamdan aldım.

Günlük hayattan alışık olduğum bir durum ;

Keriz yerine konmak.

6 taksit ile 6ay boyunca 6 kere daha tekrar edecegim; ben bir kerizim. İyi ki varsınız.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
5 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Fiyatı şuan 650 TL
Şuan 619 TL , kişiye özel yazsada sanırım genel



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
5 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: sabrifidan

Şuan 619 TL , kişiye özel yazsada sanırım genel

Alıntıları Göster
nerede hocam n11 e ve gg ye baktım göremedim


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
5 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: Ugur120

nerede hocam n11 e ve gg ye baktım göremedim

Alıntıları Göster
GG

Günün fırsatı
< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: serssseri

< Resime gitmek için tıklayın >
tablet bu telefon değil ki



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
5 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: sabrifidan

GG

Günün fırsatı
< Resime gitmek için tıklayın >

Alıntıları Göster
Gittigidiyorda kazananlar kulubu diye bir üyelik sistemi var 30 tl ordan indirim bana da geldi 1 adet aldım



K
5 yıl
Yüzbaşı

Arkadaşlar 9 yaşında kızım tablet istiyordu az önce aldım.tablet niyetine kullanacak içine hat filan takmayacağım.hadi hayırlısı bakalım.siparişi verdim.649,99 liraya.50 lirada maximum karta puan yükleyecek.600 liraya tablet almış olucaz bakalım.1-2 sene kullansak yeter diye düşünüyorum



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

T
5 yıl
Teğmen

arkadaşlar benim için önemli konu yardımcı olursanız sevinirim;

androidin son sürümüne kadar güncellenebiliyor mu şu an? Cevap evet ise; tahmini ne kadar daha güncelleme desteği verilir telefona?

çift sim hattın ikisi de aynı anda aktif oluyor mu yoksa sadece biri mi kullanılabiliyor?
Çift sim yuvaları ikisi de micro sim mi? hangisinden?


Bu mesaja 1 cevap geldi.