Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
4295
Tıklama
0
Öne Çıkarma
5664 hatalı model sorunu...
M
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar.
Aracımın 5664 hasar sorgusunda marka model doğru ancak kasa ve paket bilgisi hatalı çıkıyor. Araç ruhsatta Toyota corolla 1.6 2007 HB sol paket ancak 5664 sorgusunda toyota corolla 1.6 sedan CLASS olarak çıkıyor. Aracın kaput kısmında yazan SAŞİ no ile ruhsatta yazan SAŞİ aynı plakadan da sorgulasam SAŞİ'DEN sorgulasam aynı sonucu alıyorum. Bu konuyu nasıl çözerim daha önce yaşayan oldu mu?
Açıkcası en çok içimi kemiren nokta bu bir hata mıdır yoksa hile mi?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
6 yıl
Binbaşı

3 İhtimal var ;

İyi olan : 0 ve O gibi harf rakam karışıklıkları olmadığından emin olun. 5664 üzerinden SMS olarak değilde sigortam360 üzerinden işlem yapın daha sağlıklı sonuç alırsınız.

Orta boyutlu olan : Zaman zaman tramere yanlış geçirildiği olabiliyor hata olma ihtimali yüksek tramerle görüşüp netleştirin.

Kötü olan : Aracınız 2+1



B
6 yıl
Teğmen

Sedan olan araç arkadan ağır hasar alıyor ve sanayide hb modeline çevrilip yoluna öyle devam ediyor. O kadar profesyonel yapıyorlar ki alan kişi kesinlikle anlamıyor.






< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
6 yıl
Binbaşı

Hocam bu sorunun tek sebebi, poliçeyi kesen sigortacı 1.6 sedan CLASS seçmiş sistemden, siz aracı aldığınızda doğru model üzerinden poliçe kestirin, sizin istediğiniz çıkacak.
Yok 2 arabaymış, yok hileymiş değil yani




Bu mesajda bahsedilenler: @MuammA_
M
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Valla sigortacı arkadaşım simdi onunla konustum o da anlam veremedi açıkcası aldığıö kişi 5 yıllık binici al sat ya da galerici değildi birazda ona güvenerek bişey olmaz dedim ama bu durumu düzeltmek de istitorum. Sinek küçük mide bulandırır hesabı. Araç 2 farklı expertiz e girdi ikisinde de sonuç aynı çıktı hile olabilme ihtimali düşük geldiği için aldım aracı sonuc alırsam burdan editleyeceğim lakin uğraştıracak gibi...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
4 yıl
Binbaşı

Sonuç ne oldu hocam almak isteğim araçta oşekilde şuan



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @MuammA_
M
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Hiç bir sıkıntı olmadı, o şekilde kullandım sigortacı hatalı yazmış ruhsatta ve trafik sorgusunda ne çıkıyor ise araç o pakettir.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.