Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
402
Tıklama
3
Öne Çıkarma
55 TL'ye kablosuz şarj eden telefon tutacağı aldık, denedik!
E
2 yıl
Moderatör
Konu Sahibi

Bu videoda 55 TL'ye satın almış olduğumuz telefon tutacağına yakından bakıyoruz. Uygun fiyatına rağmen kablosuz şarj gibi özellikleri bünyesinde bulunduran bu ürünü siz nasıl buldunuz?



 Haberi Portalda Gör

U
2 yıl
Yarbay

linki de koysaydınız bi ze bakabilseydik :)




M
2 yıl
Yarbay

a101 e sürekli geliyor 1 yıldır kullanıyorum hala bozulmadı ama ısınıyor, ısınınca sarj kesiliyor. serin hava üfletirseniz sorun olmuyor




S
2 yıl
Yarbay

Şarj etme hızı için tüm videoyu izledim ama atlamışsınız. Şarj hızı nasıl idare eder mi?




M
2 yıl
Yarbay

fiyatının ürünü fazla beklentiye girmeyin.




İ
2 yıl
Yarbay

Asiri derecede kalitesiz vasat bi urun kesinlikle tavsiye etmem



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

L
2 yıl
Çavuş

Daha önce kullandım. Yeterli hızla şarj ettiğini söyliyebilirim. Tek sorun her arabaya uygun olmayabilir. Zamanla havalandırma ızgarasını tutan kıskaçları gevşiyor. Yapıştırmalı yada vantuzlu modelini bulabilirseniz daha iyi olabilir diye düşünüyorum.




P
2 yıl
Yarbay

Bende de var bundan iki tane almıştım,şarj ediyor etmesine ama hızlı şarj ettiğini söylese de şarj hızı epey yavaş,dolayısıyla şehir içinde pek kullanmıyorum telefonun pil sağlığı için,ancak kollarının otomatik açıp kapanıyor olması da hoş detay.



D
2 yıl
Yarbay

Smart Sensor isimli cihazı kullanıyorum. çalışma mantığı olarak aynı ürün. bazen yakınlık sensörleri geç algılıyor.




D
2 yıl
Yarbay

Çok hassas ve verimli elektronik aksam yapmışlar ama, yan kolları açıp kapayan mekanizmanın plastik motor dişlileri ve motor yatağı çok dandik, 3-5 kullanımda yan kollar açılıp kapanmıyor. Tamir ediyorsun dökülüyor




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.