Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
836
Tıklama
0
Öne Çıkarma
55.000- 65.000 arası araç tavsiyesi yardım
J
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Değerli abilerim, kardeşlerim, arkadaşlarım.Yaklaşık olarak 2 yıldır Honda Accord 2.0(2004) kullanmaktayım , fakat önümüzdeki bir kaç ayda nasip olursa satıp 55.000 65.000 arası bir araç almayı planlıyorum.Uzun zaman boyunca Passat 1.4 tsi 2011 2012 model araştırdım fakat okuduğum kadarı ile mekatronik ve dsg şanzuman arızasından bir çok şikayet var.Honda accordun 2009 sonrası kasasıda aklımı karıştırıyor.C segmentinden ise hyundai i30 full donanımlı dizel düşünüyorum.Sizce 1.4 tsi passat uzun vadede üzer mi? veyahut 2009 accord almam mı mantıklı olur ? bir 3. ihtimal ise hyundai i30 otomatik dizel.Bu kafa karışıklığını gidermek için sizlere danışıyorum:) yorumlarınız için teşekkürler



A
8 yıl
Yarbay

yazdığınız modellere nazaran 2004model accord'tan sonra bence 2009 modeli iyi gider



Ş
8 yıl
Yarbay

Hocam sıfır Otomatik şart değilse 308'i şiddetle tavsiye ederim, peynir ekmek gibi gidiyor. Yoksa 508, C5 dizel otomatik bakılabilir yine.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Peugot 308 sıfır kampanyasından yararlanmaya yakın gibiyim, fakat bu konularda deneyimsiz olduğumdan sizlere bir soru daha sormak istiyorum.arabamı satıp peşin para ile almak mı daha mantıklı yoksa bayiye arabamı verip üste para verip almak mı? bayi düşük fiyatamı sayar aracımı ? şimdiden teşekkürler.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
E
8 yıl
Yüzbaşı

Bayiler genelde piyasanın 3-5 altına alır aracınızı. Herhangi bir takas kampanyası yoksa kendiniz satıp almanızı tavsiye ederim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

cevabınız için teşekkür ederim.



M
8 yıl
Binbaşı

Marka modele göre 5/10 bin aşşağısına alıyorlar ,tam bir ölü seviciler ,dikkat etmek lazim o yüzden siz aracınızı satın ,paranızıda cebinize koyun ,ondan sonra araç almaya yönelin,bende esnaf kefaletten kredi çekmeyi düşünüyorum ama arac almak için kasım ayını bekleyeceğim,şu an ödeme kolaylıkları ile başladılar satışa,kiada skodada ise indirimler başladı ,gelecek aydan sonrada nakit alımlarda güzel indirimler bekliyorum 👍



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @jaywalker78
A
8 yıl
Binbaşı

2009 a devam bence donanım olarakta biliyorsunuz aracı tahminimce size yakıt harici çok masrafta cıkarmamıştır.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.