Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
558
Tıklama
0
Öne Çıkarma
50 Tl'ye kadar uydu tv kartı
I
12 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar
2006 model bir pc'm var seneye büyük ihtimalle internetimde olmuycak bu yüzden pcı tv kartı almaya karar verdim bilgisayarım çok eski ama hala sağlam anakartımın markası asus(3 pcı giriş var biri boş) sanalpazarda falan 50 tl ye skystarlar var uydudan yayında alıyo sanırsam 2. el alsam sorun çıkarırmı yoksa başka markamı alayım lütfen yardım edin(uydudan e2 dışında pek kanal izlemem bu yüzden hd olmasına gerek yok)

arkadaşlar birde < Resime gitmek için tıklayın > böylede yapılabiliyormuş görüntü kalitesi ne kadar sağlıklıdır ses ilerde geride gitme sorunu olurmu?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InMyOpinion -- 3 Mart 2013; 16:25:13 >

F
12 yıl
Yüzbaşı

analog kartlar digital olanalrı kadar net görüntü
vermez.zxaten 50 tlye her akanalı izletecek maeraya gerek yok.7 senedir kinci el ss2 kullanıyorum.sounum yok.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
I
12 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim
ilk başlarda dvb-s kart alcaktım ama bilgisayar çok eski ve psu dvb-s i kaldırırmı bilmiyorum bide anakarttan olmak istemiyorum :D zaten crt monitör var görüntü ne kadar kötü olabilirki?


Bu mesaja 2 cevap geldi.
P
12 yıl
Yarbay

dreambox 500s alın ve internete bağlanır gibi tvnizi cihazdan seyredersiniz ama 100 tl üzeridir.



F
12 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: InMyOpinion

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim
ilk başlarda dvb-s kart alcaktım ama bilgisayar çok eski ve psu dvb-s i kaldırırmı bilmiyorum bide anakarttan olmak istemiyorum :D zaten crt monitör var görüntü ne kadar kötü olabilirki?

pcde bi dvd film aç zorlanmadan çalışıyorsa sorun yoktur.psuda çokda dandik değilse yeeter alet zaten 20 watt felan çekiyo yanlış hatırlamıyorsam.hiç olmadı usb kartlar var darkhddream.gerçi bu kart hd yayın alıyor ama açmak zorudna değilsin :) avermedia dvbs a700 de olabilir


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
12 yıl
Yüzbaşı

ya yeni konu açmadan bende sorayım ..bana da maksimum 120 liraya kadar digital tv kartı lazım ama usb olucak...darkdream alıcaktım son anda vazgeçtim..pek sağlam gelmedi gözüme.. önerisi olan varsa çok sevinirim.. teşekkürler


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
12 yıl
Yarbay

HD izlemeyeceksen skystar2 al keyfine bak.
6-7 senedir kullanıyorum hiç sorun yaşamadım.
piyasaya bak bulamazsan bendekini satabilirim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.