Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
809
Tıklama
0
Öne Çıkarma
5 yıl garanti için toshiba alınır mı?
C
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Yorumlarınızı bekliyorum



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
9 yıl
Yüzbaşı

satış sonrası destek, teknik servisin hızı, sorun değil çözüm üretme çabası, teknik servis konusunda müşteri memnuniyeti gibi konularda toshiba nasıldır hiç bilmem, çünkü teknik servis gerektirecek bi ürününü kullanmadım, olsa olsa flash bellek falan kullandım; onda da servise işim düşmedi.
ancaaak, 5 yıl garanti hakkında söyleyeceklerim var. öncelikle garanti konusu bizim milletin genelinde bi yanlış algıya neden oluyor, garanti diyince ne olursa olsun zararımı karşılayacaklar sanıyoruz ammaaa o iş öyle değil, sadece fabrika çıkışı arızaları kapsar. bi çoğumuz bunu "kullanıcı hatası" cümlesini duyarak tecrübe ettik.
tamamen varsayım yapıyorum ve diyorum ki; toshiba, başta saydığım tüm konularda müthiş bi firma olsun. 5 yıl sonra anakartta bi arıza olduğunda kim bunu fabrikasyon hata sayar? herhangi bi üretim hatasının 4-5 yıl kendini gizleyip, sonradan ortaya çıkma olasılığı nedir? bana göre 5 yıl garanti sadece reklamda var, işe yaramayacak bir şey. ha belki firmanın ürünlerine ne kadar güvendiğini gösterebilir ama bu da demin yaptığım "her konuda çok iyi oldukları" varsayımına bağlı, öyle değillerse sadece bi reklam olmaktan öteye gitmeyecek bir şey. ve bence toshiba donanımsal olarak parasını haketmeyen ürünler satıyor, ha ben kullanmadım belki sağlamlığına vs istiyorlardır o parayı





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snelius -- 5 Haziran 2015; 20:15:22 >


Bu mesajda bahsedilenler: @canpolat_28
T
9 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: canpolat_28

Yorumlarınızı bekliyorum

2 yıl garantisi bittikten sonra sebebi belli olmayan bir nedenden dolayı çalışmayı red eden bir çok cihazım oldu.
Şimdi 5 yıl garantili bir Toshiba laptopum var, umarım bozulmaz ama bozulursa göreceğiz işe yarayıp yaramadığını.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDino -- 6 Haziran 2015; 10:29:12 >

T
9 yıl
Yarbay

Toshibanın servisi kötü



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.