Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
548
Tıklama
0
Öne Çıkarma
5 Aylık Erkek Tekir Kedimi Veriyorum.
A
15 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar, bazı özel nedenlerden dolayı kedimi veriyorum. Herhangi bir ücret söz konusu değil. Sadece ona gözü gibi bakabilecek bir hayvansever arıyorum. Sadece kist aşısı yapılmıştır. Kuduz v.s bir hastalığı yoktur. Oyuncudur. Tuvalet eğitimi vardır.

Bende orada oturduğum için,almak isteyenlerin Güngören, Merter civarlarında oturması gereklidir. Bazı sağlık durumumdan dolayı, Kişiden ricam kendisi bizzat gelip kapıdan almasıdır.

Pm ile iletişime geçerseniz Adresi de vereceğim.

Saygılarımla
ouzzz





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 2 Ocak 2009; 16:56:30 >

M
15 yıl
Yarbay

Burdan bu kediyi sahiplenicek arkadaşı şimdiden kutluyorum,kediler insan hayatını başka bir boyuta taşıyan hayvanlardır,belki bir insandan göremediğiniz bi bakışı,sevgiyi ondan görüceksiniz.Siz kedinizin yattığı yere girdiğinizde kediniz uyanıp sizin kucağınızda yatmak için üzerinize çıkıcaktır ve bunu yaparken gözlerini uyku sersemliğiyle açmaya çalışması,sizi ona aşık eder.

evin içinde olan kedilerde aşılar ihmal edilmemelidir.


Bu arada kardeşim sende üzülme,hepimiz mutlaka birşeylerden ayrılıyoruz,bende çok kedimden ayrıldım,bazıları bahçede büyüdü ve gittiler,bazıları öldü,insan zamanla alışıyor,moralini bozma,kedilerim şu an yok ve onlara arada sırada vuran elim sızlıyor,işte bir tek bu üzücü,eğer kedini bir defa dahi vurmadıysan kolay alışırsın,gerçi bende dövmezdim ama bi kaç kere tırmalandığımda refleks olarak patlatmışlığım vardır





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister No -- 5 Ocak 2009; 7:39:48 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.