Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
712
Tıklama
0
Öne Çıkarma
41 maske markası güvensiz çıktı.
A
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Markalar içinde LCW de var. Listeyi linkten inceleyebilirsiniz.https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/bakanlik-marka-marka-acikladi-iste-guvensiz-maskeler-1829069



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

_
3 yıl
Yarbay

FFP2 olmayan tüm maskeler zaten güvensizdir. Bez parcasinin sizi virüsten koruyacaginimi saniyorsunuz? Avrupada maske yasagi kapali alanlardadir ve sadece FFP2 Maskeleri kullanilabilir. Diger bez maskelerin kullanimi yasak.



K
3 yıl
Binbaşı

Ufak bir hatırlatma, maskenin kalitesi arttıkça kendinizi koruma şansınız elbette artıyor, ancak unutmayın ki en kötü maske dahi, başkalarını korumak adına hiç maske takılmamasından daha güvenli.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
3 yıl
Teğmen

listede olan maskeleri lc waikiki zaten satmıyor. listede olan maske tipi ambalaj hatasından sonra toplatıdı uzun süre önce satılan maskeler bakanlık tarafından onaylı FFP solunum koruyucu kaliteli maskeler  ben de listede görünce şaşırdım araştırdım





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FBI open dı door -- 20 Nisan 2021; 16:19:47 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.