Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
912
Tıklama
0
Öne Çıkarma
40.000 TL Seviyesinde Otomatik Araç Önerisi
L
7 yıl
Yarbay

Cruze, bravo, c4, 308



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

W
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Fiyatı 35 ila 40 bin tl arasında olan benzinli otomatik araç tavsiyesi istiyorum. Mümkünse donanımlı bir model tavsiyesi. Araç linki falan atmayın sadece mark model ismi istiyorum öneri olarak ona göre araştırmasını yapacağım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
7 yıl
Onbaşı

Fiyatlar malesef çok yüksek. Bu fiyata kafan rahat binebileceğin araç bulamayabilirsin. Dikkatli araştırma yapman gerek. Donanım olarak 308 biraz daha zengindir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

V
7 yıl
Çavuş

Merhaba,

Resimdeki listede bulunan araçlar bahsettiğiniz fiyat civarında en yaygın satılan araçlardır. Daha fazla bilgi için resme tıklayabilirsiniz.


< Resime gitmek için tıklayın >



B
7 yıl
Yarbay

D
7 yıl
Yarbay

Hem 40 hem de otomatik şanzuman üzebilir manuel olsaydı temşz bi nebze şansın olurdu



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
7 yıl
Onbaşı

oncelikle

tramerden sorgu vs...bence ustasi ile bakmak

neden bunu cevapta once soyledim...

hasarin ne oldugu ne kadar oldugu kimin nasil duzelttigini bilmeden 2.el hasarli arac almak buyuk risk olur...

yasi olan aracta normal olarak boya olur...ancak boyayi yapan usta ve boyayan usta ve birazda merakin var arac basinda durursan daha iyi saha kaliteli bir onarim yaptirabilirsin..

(ornek: bolca macun ustune boya ile duzeltme ile fazla ugrasmadan sifira yakin bi gorunumde olur bunada genelde "ucunda bir karis boya var diyen olabilir")

40 bine 2.el arac alirken oncelikle mumkunse onden kazasiz hasar kayitsiz varsa onarimlarinin nasil ve nerede yapildigi hakkinda bilgi sahibi olabilecegin arac almak gelecekte binerken ve satarken kafanin rahat olmasini saglayacaktir...

bu sartlari oncelikle saglarsan...

dizel otomatik&manueller yuksek kmde olanlarini tavsiye etmem (nedeni turbo sorunlari oluyor iyi yapilmis motor sanzuman turbo vs bile olsa nasil kullanildigi ve dogru onarilip onarilmadigini bilemeden yenilendigi soylenen yuksek km dizel arac almak risk)

gelelim benzinli&lpg li olanlara

lpg benzin gibi degil...dusuk devirlerde ekonomi saglasada (sorunsuz ayarli oldugunu dusunursek ki uygun araca uygun lpg takilmamissa bu sorunu yasar hatta benzinli tuketiminden anlamsiz derecede ekonomi yaparak ekstra masraf) yuksek devirlerde yaglama yapamadigindan ve daha cok ust kapakta sicaklik yapacagindan...motor arizasi cikartacaktir.

son olarak benzinli

eger otomatik dusunuyorsan honda oneririm

1.6 benzinli yuksek devirlerde kullanmayacaksan sanayi masrafin olmayacagindan yada cok normal degerler icinde olacagindan diger secimlerine gore daha ekonomik bile olabilir...

bakimlari ve parca fiyatlari

(dizel ve lpg sistemlerinde kimse 3 kurusa tamir etmeyecektir)

en guzel en iyi bakilmis gercekten arabasina bakmis birinin aracini bulursun insallah...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Öncelikle teşekkür ederim. Şuan hali hazırda Accent Era 1.4 kullanıcısıyım. Aracımdan memnunum ancak ailemdeki diğer insanlar manuel viteste zorlanıyorlar. Şu an piyasa çok kötü farkındayım. Bu yüzden de danışmak istedim zaten. Çok da elzem veya acelesi olan bir durum değil ancak araştırma içerisindeyim sürekli. Yakıt türüne göre dediklerinize katılmakla birlikte zaten aracı çok hor kulanan veya yüksek devirlerde yüksek süratler yapan biri değilim. Sabit seyir hızım 90 km/h. Arabayı sürekli bağırtmayı çok sevmiyorum. Aracım da LPG li. Aldığımda bu şekildeydi bende öyle kullanmaya devam ediyorum. Dizel zaten benlik değil yılda 10.000 kilometre bile olmuyor kullanım. o yüzden benzinli modellere bakıyorum ve dediğiniz gibi bakım tamir masrafları daha ağır. Dediğim gibi çok elzem bir durum değil ama güzel temiz bir araç denk gelirsem değerlendireceğim. Önerilen modeller üzerinde duracağım. Herkese teşekkürler.




Bu mesajda bahsedilenler: @Aris34
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.