Egea dizel olmak şartıyla yakıt parasından arada ki farkı kapatmıştır çoktan zaten. Corolla dediğin araba gazete kağıdı gibi bir araba. Egea bir de C segment olsa neler olurmuş kim bilir.
Millet egea yı sürekli neden suçlama gereği duyar. Vatandaşa uygun fiyatlı araba sunar. Bizim millet ise hala daha neden uygun fiyatlı sunuyor diye dert yanar. Piyasa da egea olmasaydı diğer markalar daha da aç gözlü zam yapacaktı. Farkında değil millet ama egea gibi bir aracın piyasa da bulunması bile diğer sıfır araçların daha da fiyatlarının uçmamasına bir etkendir. Zaten açgözlü olan otomobil firmaları egea gibi bir arabanın olmaması halinde daha da aç gözlü olacaklardı.
Konuna verilen cevaplara ve genele yazdım aslında. Genel olarak bir açık bulup kötüleme hırsı var bizim millette. Bizim millete düdükleyen firmalar yarıyor. Vw zamanında az düdüklemedi bu milleti. Bayilerinde neredeyse milleti ezikliyordu. O dönemler millet vw ye tapiyordu neredeyse.
vw olayı bambaska zatende konuya verılen cevaplar ve genel olarak yıne o anlamı cıkartmaman lazım bıdaha oku ıstersen . Tam tersı bır durum var yanı bayagı yanlıs anlamıssın :)
Sanırım 2019 da baz paket corollarda ciddi bir indirim oldu. Ben de heveslendim bir arkadaşla beraber. Bütçe hesabı filan yapıp saf saf hadi alalım dedik. İstanbul'da en yakın bayiye gittik. Meğer araba yokmuş, gelmesi de beklenmiyormuş. Sonra telefonla başka bayi aradık. Açan kişi direk araba maraba yok dedi😄. Biz de bu sevdadan böylece vazgeçtik. Corolla nın marka değeri ne olursa olsun belki 2 sene sonra yerini başka bir araca bırakacak olan Egea markasından çok daha üstündür.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesajda bahsedilenler: @Lego95
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @Efsanelerölmezunutmayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @Efsanelerölmezunutmayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @Efsanelerölmezunutmayın
Biz de bu sevdadan böylece vazgeçtik.
Corolla nın marka değeri ne olursa olsun belki 2 sene sonra yerini başka bir araca bırakacak olan Egea markasından çok daha üstündür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >