Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
13
Cevap
756
Tıklama
0
Öne Çıkarma
3510'la gprs'ten internet
H
21 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

3510 la gprs üzerinden internet'e girmek mümkün mü? data kablosu bulunuyor mu?



M
21 yıl
Binbaşı

3510'la girilemiyor.



D
21 yıl
Yüzbaşı

3510'un GPRS'i ile internete girmiyosun, sadece telefonun WAP'ı ile birlikte kullanılabiliyor..



M
21 yıl
Teğmen

3510da dahili modem olmadigi icin pc ile gprs kullanamassin. sadece cebden gprs uzerinden wap erisimi yapabilirsin.3510da gprs var ama modem yok.



D
21 yıl
Yüzbaşı

yahu arkadaslar ne yapmak istedigimi anlamis olmaniz lazim diye ummuştum,
3510 la en uygun nasil polifonik melodi indirebilirim, (mevcut sitelerdeki polifonik melodiler dusuk volume lu olmakta.. :(. )
(wap ayarlari yapilmistir) yani bu telefonu kullanan birisi yokmu polifonik melodi indirme isini nasil yapiyorlar. yardiiimmm acil noolur:(



M
21 yıl
Çavuş

haa
wap tr de bazı melodikerin sesi yüksek ben bi ara kullandım



T
21 yıl
Yüzbaşı

para lazım yani kredi kartı numarasıyla indiriliyor.clubnokianın sitesinde 3 tane poliponik deneme melodisi veriyolarwww.phunkyphones.net
bu adrese git yüklemek istemeden evvel dinleyebiliyosun ama yüklemek istersen kredi kartı lazım.bu poliponik melodi işini fazla büyütmüşiler bedava vermiyolar adiler



G
21 yıl
Teğmen

data kabLosu buLursan Fıstık gibi baglanırsın :) Ama biraz pahalı sanırım data kablosu . Aria haT aLırsan Beles 24 saat daha karLı cıkarsIn .



U
21 yıl
Yüzbaşı

3510 ile sadece kendi üzerinden wap a girebilirisn.Data kablosu almana gerek yok



U
21 yıl
Yarbay

twilightwap.com ve de wap.hipir.com a telefondan gir bedavaya polifonik sesler yükle.ok.



D
21 yıl
Yüzbaşı

arkadaslar bu polifonink melodi olayı bildiğim kadariyla midi formati (******.mid) ancak telefonlarin markasina göre bu formatı degistirmek icin nasil bir cambazlik yapmaktalar bu konuda bilgisi olan varmi? ornegin kendi yaptigim bir *.mid dosyasini telefona yükleme konusunda beni hangi zorluklar, engeller beklemektedir?? bunu bilgisayar baglanti kablosu ile saglamak mumkun olabilirmi?



Y
21 yıl
Binbaşı

download.com'da mobile kısmında .midleri polifonik melodiye çevirmek için birkaç program var



D
21 yıl
Yüzbaşı

ilginize tesekkurler.



D
21 yıl
Yüzbaşı

arkadaşlar eski telefonum alcatel idi ve bunda gelen cagrilari kisitlayip istedigim kisilere izin vermekte idim, istemedigim kisiler aradigi zaman onlar diit diit seslerini dinlerken benim telefonumun arama kaydina arayan numara kaydediliyordu(çalmadan).. bu olay nokialarla mumkunmudur? (3510)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.