Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
892
Tıklama
0
Öne Çıkarma
25 TL'lik oyun Epic Games'te ücretsiz olarak veriliyor
Ö
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



Her hafta ücretsiz oyun veya oyunlar veren Epic Games'in bu hafta verdiği ücretsiz oyun birkaç dakika önce erişime açıldı.



Ayrıca Bkz.Yılın en iyi oyunlarının seçildiği The Game Awards'ın adayları haftaya açıklanacak; Cyberpunk 2077 aday olamıyor



Epic Games bu hafta; geliştiriciliğini MorbidWare’in yaptığı, yayıncılığını ise Headup Games’in yaptığı bağımsız aksiyon oyunu The Textorcist: The Story of Ray Bibbia’yı ücretsiz olarak veriyor.



The Textorcist: The Story of Ray Bibbia’yı şu andan itibaren 19 Kasım, 19:00’a kadar ücretsiz bir şekilde kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Kütüphanenize ekledikten sonra tamamen sizin oluyor. 19 Kasım’dan sonra ise oyun 25 TL’ye satılacak.



Buraya tıklayarak oyunu ücretsiz alabileceğiniz sayfaya ulaşabilirsiniz. 19 Kasım – 26 Kasım arasında verilecek ücretsiz oyun ise Elite Dangerous ve The World Next Door oyunları ücretsiz olarak verilecek.


 Haberi Portalda Gör

D
3 yıl
Yarbay

Şu anda rdr2 ile meşgulüz kusura bakmayın :D




S
3 yıl
Yarbay

Bunu bilmiyorum ama henüz yenilerde "Hades" oyunu ile tanıştım. Açık ara en yüksek rating alan oyunmuş sanırım. Harbiden puanını hak ediyormuş, türü sevenlere kesinlikle tavsiye ederim. Hele ingilizcesi olanlar tam bayılacaktır, çünkü hikaye, espiriler falan da çok kalite.




B
3 yıl
Teğmen

Az önce indirip oynadım ve çok sevdim. İlk defa yazı temelli bir oyun oynadım çok farklı ve eğlenceli geldi. Hikaye anlatımı olsun aradaki esprileri olsun çok zevkli bir oyun bence. Tek sorun Türkçe değil. İngilizce bilmeniz gerekiyor.

Edit : Oyunu şimdi bitirdim. Finali harikaydı. Bir tane bölüm var sadece o çok zordu onun dışında bayağı beğendim. Eğlenceli bence kütüphanenizde kalsın bir şans verin.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brhmlpy -- 18 Kasım 2020; 2:28:41 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.