Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
701
Tıklama
0
Öne Çıkarma
2250 TL 'ye kadar TV Tavsiyeleriniz
A
12 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

- Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır TV almayı planlıyorum. Okudukça öğrendikçe soğuyorum ya da fikilerim değişiyor birden bire.
- Plazma'da karar kılıyorum ekran yanığı kafama takılıyor, dikkatli kullanırım diyorum bu sefer biri çok radyasyon yaydığını söylüyor. Gerçi her cihaz yayıyor ama içine kurt düşüyor insanın işte.
- Led aydınlatmalı Lcd lere bakıyorum hepsi birbirinden beter ışık sızmaları, bulutlanmalar, hareketli görüntülerde hareket eden kişi ya da nesnesnin peşindeki gölgelenmeler, ne ararsan var. Uzun zaman boyunca LG 'nin LW serisinden alayım diye düşündüm ama sonunda kandırmacadan ibaret olduğuna karar verdim. 3D henüz tam oturmadı diye düşünüyorum, çünkü daha HD bile oturmadı HD kanal kaç taneki evime 3D özellikli TV alayım?

- Özetle şu anda aklımı kurcalayan bir kaç marka ve model şunlar;
### LED LCD ###
* Sony 40 EX720
* Toshiba 40 TL838G
* Panasonic 42 E30E

### PLAZMA ###
* Panasonic P42 ST33E
* Panasonic P42 ST30E
* Panasonic P42 GW30E

- 2250 TL 'ye kadar ışık sızması, bulutlanma, hareketli görüntüde gölgelenme arkadan gelen iz, alttan geçen yazının okunmaması gibi vs. kronik sorunları olmayan, kısacası canımı sıkmadan izleyebileceğim güzel bir tv tavsiye edebilir misiniz. Led yada plazma diye ayırmıyorum, problem çıkarmasın yeterli benim için. Araştırmaktan da bıkkınlık geldi
Birde merak ediyorum plazmalarda da ölü piksel sorunu ledler kadar çok mu? Daha mı nadir görünüyor?

- Yorum yapan ve fikir ve tavsiyelerini sunan bütün herkese, şimdiden teşekkür ederim.



T
12 yıl
Yarbay

3D istemiyorsan alacağın en iyi TV GW30E. 3D istemiyorsan ST ye gerek yok, G serisi daha üst. Burn-in vs uğraşamam diyorsan da Sony EX720 LED olarak.
3D olayında katılmıyorum, sen 3D yi kanallarda arıyorsan bırak 3D yi 10 yıldır dünyamızda olan HD kanal bile kaç tane var ki. 3D film ve videoları bulmayı bilen çok rahat bulabiliyor, aşağıdaki konuyu bir incele mesela. Yine de senin görüşündür tabii.

*** 3D ( Film, Belgesel, Animasyon ve Oyun ) *** TAVSİYELERİ ANA KONU


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
12 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Yorumunuz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
12 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar Sony EX ve Sony NX serileri arasında görüntü bakımından nasıl bir fark var? NX 'in artısı nedir?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArchituX -- 4 Mart 2012; 13:14:29 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
12 yıl
Yarbay

NX daha üst klasman bir cihaz, direk panel farkı var. Ayrıca 3D izlenebilir düzeyde, EX de 3D çok rahatsız edici. Alabiliyorsan kesinlikle NX



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.