Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
30
Cevap
1527
Tıklama
0
Öne Çıkarma
21 Yaş altı futbolcu kesfetmek
R
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

G.Sarayinn kesinlikle transfer politikasi bu olmalidir.


Unal aysal bunu yapmaya calisti.bu tip iyi incelenmis dogru maliyetlenmis transferlerden kesinlikle zarar etmezsiniz.(bknz:telles,bruma,jose rodriguez)


Bu politika yabanci serbestisinin oldugu bir ligde kesinlikle yerli oyunculari kapsamamali.bu durumda yerli transfer etmek kesinlikle aptalliktir (bknz:tarik camagaci,serdar aziz,ahmet çalık)

Tutmayanlar kesinlikle olacaktir (bknz:ontivero,hayrovic,adili)burada kilit cumle dogru maliyetle almaktir.
Brumaya verilen 12 milyon dogrudur ,carole verilen para dogrudur ancak hayrovice verilen 3.5 milyon yanlistir.yada camdalina verilen 4.5 milyon.

Yani takimda yapilmasi gereken tudor un balkan ulkelerinden genc sirp,hirvat,bosnak futbolculari tarayip 3/5 tane dusuk maliyetli yetenekli genc futbolcuyu almaktir,ya da afrikada ya da guney amerikada.


bunlardan kesinlikle serdar azizden yada sercandan ya da camdalindan ettiginiz zarari etmez o kadar yukaek maas vermez ve kesinlikle zararina satmaz para kazanirsiniz.


Ancak dursun ozbekin futboldan anlamam diyen unal aysalin yarisi kadar dahi vizyonu olmadigi icin boyle bir politika beklemek cok safca olur sanirim


Yapilacak sey belli 21 yas alti oyuncu bulup oynatmak ya da kiraya yollamak.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >