Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6543
Cevap
774841
Tıklama
11
Öne Çıkarma
Cevap: 2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (117. sayfa)
M
5 yıl
Binbaşı

Resmen fiyatlar belli olduktan sonra konu can vermiş. Haksız da değil. F/P yazılacak otel olsa da geçen seneki fiyatlar ortada, maaşlardaki artış ortada.



Y
5 yıl
Yarbay

en iyi f p evde oturmak. bundan sonra tatile falan gidilmez



E
5 yıl
Binbaşı

Yazmiyim yazmiyim diyorum da yine yazıyorum :)

Galiba biraz alışkanlıkları değiştirmeniz gerekiyor, hepimiz hem denizi müthiş,hem,yemekleri anne elinden çıkmış gibi, hem tüm içkiler premium ve tenekede, şişede vs istiyor,hem oda konforu üst düzey,hemde erkek alinmasin tek, hemde havaalanı falan yakın olsun, çocuk rahat etsin vs. İstekler sınırsız, maddiyat sıkıntılı, imkanlar dahilinde fiyatlar yüksek.

Ama uygun oteller de var, herşey dahil olmayan. Mesela Bodrum'da bir otel fiyatı aldım 300 TL oda kahvaltı 30 Ağustos 1 Eylül 2 gece 600 TL için. Bunu bir hafta alsam 2000 otel, bir hafta 2000 yemek ve icecek ile cillop gibi tatil yaparım, hemde istediğim yerde istediğim şeyi yiyerek. Bu tarz örneklere bakmanizda fayda var, Antalya Çıralı,sulada,Bodrum, kaş,selimiye vs bir sürü yer var, bu arada çocuk var demeyin, bende de vAr hemde 16 aylık, hiçte zor olmaz, yeterli planlamayı duzgun yapın. İyi tatiller



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
5 yıl
Yüzbaşı

2018 Yılı Şubat ayında Haziran ayı için yaptığım 4 gece 5 günlük Voyage Belek rezervasyonum 3800 TL idi.
2019 yılı için dedimki daha erken davranıyım. 2018'in Kasım ayında erken rezervasyon açılır açılmaz yaptırıyım ki daha uygun olsun. Fiyat 8500 TL

Canlı Desteğe bağlanıp soru sordum "Şaka mısınız diye" artan maliyetler vs. diye böyle oldu fiyatlar dedi.

Daha da bu konuya uğramam hadi kolay gelsin.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g3nj -- 18 Ocak 2019; 14:52:32 >

M
5 yıl
Binbaşı

Yurtdışı müşterisi bir aylık maaşı ile yaptığı tatili biz burda 5-6 maaşa yapamıyoruz. Sonra kalkıpta HD isteme, denizi güzel olmayıversin, yemesi içmesi öldürmeyecek kadar olsun vs diyorsunuz. 2 sene önce 3bine gittiğim otele bu sene 8bine gidemiyorsam sorunu benim isteklerimde aramayacaksınız. Sorunu her fırsatta batı hayranısınız diyip yabancı turist kovalayanda, Türk halkına tatili reva görmeyende, para için kendini satan esnafta, bu adaletsizliği düzeltemeyen görevlilerde arayacaksın.



G
5 yıl
Binbaşı

Bu nedir ya; fırsat vardır diye konuya dalıyım dedim son mesajları okuduktan sonra hüzün kapladı Kamp falan yapılabilecek ıssız bir doğa olan yerler olsa bu sene o şekilde bir tatil yapma niyetim var ama insan kalabalığından geçilmiyor maalesef ülkemizde.



B
5 yıl
Binbaşı

geçen sene eylülün son haftası kişi başı 66 tl olan otel bu sene aynı gün 102 tl olmuş



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
5 yıl
Yarbay

akp li vekillerin dediğine göre emekliler artık dünyayı gezecekmiş ,maaşada zam yapmışlar 1000 lira olmuş



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
5 yıl
Teğmen

Fiyatların bu sene en az 2 katına çıktığı kesin. Gene de otel arayan arkadaşlara benim önerim bu sene 1 Haziran da açılması planlanan Paloma Finesse otelini incelemeleri. Sanki fiyatına göre oldukça lüks hizmet verecek gibi duruyor. Bu arada yanlış anlaşılma olmasın ben rezervasyon yaptırmadım ve çok ucuz falan da demiyorum.



H
5 yıl
Yüzbaşı

Fiyatlar kasimdan beri gecen 3 ayda dusmedigine gore demekki reservasyon yapan var.



Konunun durgun olmasinin sebebide erken reserve ilk aciklandigi hafta ben dahil olmak uzere alacak olan aldi zaten .



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: fayfim

Bir kaç haftadır güzel bir otel bulmaya çalışıyorum yaz için ama kafam iyice çorba oldu. 110 sayfa forumu okudum, antalyadaki bütün otelleri ezberledim lakin karar veremiyorum. 1 yaşında bebekle temmuz veya ağustos ayı içinde 7 gün için 8-9 bin lira bütçem var. daha önce adam&eve ve titanic lara otellerinde kaldım, ikisinden de memnun ayrılmıştım.

Teşekkürler.
Güral Premier onları aratmaz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
5 yıl
Yüzbaşı

Böyle bir seçenek var mı hocam?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @t3ksas
E
5 yıl
Teğmen

Bu yıl ilk kez bebekle tatile gideceğim. 9 aylık bebekle tatil için nereleri önerirsiniz?


Bu mesaja 2 cevap geldi.
M
5 yıl
Binbaşı

Son senelerde iyiden iyiye yabancı turiste ağırlık verilmeye başlandı. Önceden de böyleydi ama artık Türk müşteriler gelmese de olur mantığıyla fiyat belirleniyor. O nedenle fiyatlarda erken rezervasyon olsa bile indirim olmuyor. Siz 8Bin TL lik otelde indirim beklerken yabancı acentelere 1000-1200€ sabit fiyatla tüm sene satış yapılıyor zaten. Hatta senelik belli sayıda peşin oda rezervasyonu garantisi de alıyorlar. Yerli de gelirse ne ala diyorlar.




Bu mesajda bahsedilenler: @HardLoveBaby
M
5 yıl
Yüzbaşı

9 aylik bebekle tatil zor. Herseyi anneye yikabiliyorsaniz veya yardimci varsa siz tatil yaparsiniz. Ama oyle degilse, esyalari, bezi, steril makinasi, mamasi, cocuk arabasi, oglen uykusu vs sorun olabilir. Zamaninizin cogu odadan plaja , oraya buraya getir gotur ile gecer.

Cocuga yag surmek zaten bir seromoni. Fazla yag alerji de yapabiliyor. Mevsimi de cok iyi secmeniz lazim.



Mumkunse yardimcinizi yada yoksa annelerden de birisini alarak duz ayak denize girisi ve kendi plaji olan bir yerden yazlik tutmanizi oneririm. Genelde Bodrum civarinda boyle yerler var. Balik ciftlilerinden uzak olsaniz iyi olur.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ea85
G
5 yıl
Binbaşı

Hocam söyledikleriniz mantıklı lakin bu dediğinizi ben daha önce yaptım.Ama emin olun dışarıda harcadığın para otelle aynı geliyor.Siz sanıyormusunuz ki 2 kat artan otellerin yanında dışarıda yediğiniz yemeğin fiyatı,gideceğiniz beach,aquapark,içeceğiniz içkinin,barın fiyatı 2 kat artmayacak.Bodrum gibi bir yer için 2000tl 1 haftada maalesef yetmez.Yetmesi için kendinizi kısmanız lazım.4k para verip birde kendimi kasacaksam hiç gitmeyeyim daha iyi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @emindoner09
P
5 yıl
Yüzbaşı

Yurtdışı yerleşik Türk arkadaşımın 1000euroya aldığı oteli ben 2000euroya buradan alamıyorum



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
5 yıl
Yarbay

Ben , Özdere Grand Efe'den Temmuz'da 5 gece 3300 küsura HD tatil aldım. Geçen yıl gittiğimiz Manavgat'taki La Grande Resort (Ki yemekler falan kötüydü) tamamen acenteye kapatılmış .

Bu 3300 bile canımı çok acıtıyor. Yazık günah.Günlüğü 600 liraya geliyor. Ama işte eş faktörü. Ki biz iki aile gideceğiz. Diğer arkadaş da ben de , belirlenen saatler içinde deli gibi bira içeriz. Buna rağmen kurtarmıyor.


Ama kaçış yok. Ya tatil yapmayacaksın... Geçen yıl Antalya'dan sonra Küçükkuyu Asoss yolunda bungalovlu bir otele daha gittik 3 gece , oda kahvaltı. Yer yoktu. Tanıdık aracılığıyla oda bulabildik. Üstelik biraya o zaman için , 18 TL yazıyorlardı. Arada ,bir iki defa yediğimiz cart pembe sucuklu tost ve gözlemeler ...

Euroyla maaş alıp gelenler ve parayı armut ağacından toplayanların yılı olacak bu yıl. Geçen seneki otel alamancı doluydu. Adam Finlandiya'da ilaç firmasında ofis boy gibi bir şey... 3 hafta tatil almış. 6-7 kişi.


Dedim, nasıl Türkiye'de ekonomi çok iyi değil mi?

Yukarıda bir arkadaş demiş, ''Alışkanlıklarımızı değiştirmemiz lazım'' . Evet doğru.

Balıkesirliyiz. Zamanında kalmadı babadan bir yazlık. Körfez'i de İstanbul'un sonradan görmeleri batırdı. Adamlar senede 10 kalmayacakları evlere 600 000 lira para vermeye başladılar. Piyasayı şişirdiler.


Dertlenmişim, kusura bakmayın.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bende345 -- 18 Ocak 2019; 22:30:11 >

F
5 yıl
Yüzbaşı

Takip



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >