Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
13
Cevap
618
Tıklama
0
Öne Çıkarma
2018 Sony Dünya Fotoğrafçılık Ödülleri'nin kazananları açıklandı [Galeri]
M
6 yıl
Moderatör
Konu Sahibi


Bu yıl 11. yıldönümü kutlanan Sony Dünya Fotoğrafçılık Ödülleri dünyanın en prestijli fotoğraf yarışmalarından biri olarak kabul ediliyor. Her yıl dünyanın dört bir yanındaki profesyonel ve amatör sanatçılar tarafından çekilmiş en iyi fotoğrafları sergilemeyi amaçlayan yarışma aynı zamanda fotoğrafçıların kariyerlerini şekillendirme gücüne sahip.

 

Ayrıca Bkz.ABD'de Çinli üreticilere ilk darbe geldi
Yarışmaya 2018 yılı için, 200'den fazla ülkeden amatör ve profesyonel fotoğrafçılar tarafından çekilmiş toplam 319.561 fotoğraf gönderildi. Sony Dünya Fotoğrafçılık Ödülleri kapsamında profesyonel, açık, genç fotoğrafçılar ve öğrenci odaklı olmak üzere toplam dört kategoride ödül dağıtılıyor. Ayrıca her katılımcı ülkenin bir fotoğrafının da Ulusal Ödül'e layık görüldüğünü belirtelim.

 


Türkiye'den Nuket Uluç'un fotoğrafı Ulusal Ödül kazandı


Tüm kategori kazananları, Sony'den en son dijital görüntüleme ekipmanları kazanıyorlar. Ayrıca Yılın Fotoğrafçısına 25 bin dolar ve Yılın Açık Fotoğrafçısına da 5 bin dolarlık bir para ödülü veriliyor. Geçtiğimiz günlerde Mimari ve Manzara'dan Natürmort ve Sokak Fotoğrafçılığına uzanan 10 farklı kategoride fotoğrafların yer aldığı Açık Yarışma'nın kazananları açıklandı.

 


Ayrıca 70 ülkeden gönderilmiş en iyi fotoğraflar arasından seçilen Ulusal Ödül sahipleri de belli oldu. Türkiye'den Nuket Uluç'un fotoğrafı da (hemen yukarıda) bu kategoride ödül kazananlar arasında. Diğer kategorilerdeki kazananlar ise 19 Nisan 2018 tarihinde duyurulacak. Sizler için Açık Yarışma ve Ulusal Ödül kategorilerinde en dikkat çeken ödüllü fotoğrafları derledik. Aşağıdaki galeri aracılığıyla bu fotoğrafları görebilirsiniz.

 


 Haberi Portalda Gör

G
6 yıl
Yarbay

Birde şu galeri kısmını düzeltseniz ne güzel olacak eziyet resmen fotoğrafları incelemek



Y
6 yıl
Binbaşı

Değşet



U
6 yıl
Çavuş

Çok iyi



D
6 yıl
Yarbay

2. resim çok güzel , kaplan mı o ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
6 yıl
Yarbay

G
6 yıl
Yüzbaşı

Dağ resmi çok güzel. Jaguar is özürlü aslan gibi çıkmış :)




Y
6 yıl
Teğmen

V
6 yıl
Binbaşı

K
6 yıl
Er

Çok fena fotoğraflarrr



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

J
6 yıl
Yarbay

leoparı iphone portre ile çekmişler galiba





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JQKER -- 30 Mart 2018; 10:52:20 >

J
6 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Jaguar

https://www.dailytelegraph.com.au/news/photos/the-best-of-the-2018-sony-world-photography-awards/image-gallery/362f817b1333e8c88036e36190450503

http://limenya.com/jaguar-ile-leopar-arasindaki-fark/

Image Name: Eye to Eye. Image Description: Zimanga game reserve, South Africa - Whilst sitting in an overnight hide on the edge of as waterhole, one never know what animals may come and drink. When this large male leopard showed up, the excitement was profound. It is not often that you get to photograph a leopard eye to eye on its level a mere 4 meters in front of you. Your heart races and adrenaline pumps through your



M
4 yıl
Yarbay

Süper



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

M
4 yıl
Yarbay

Süper



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.