Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
3109
Tıklama
0
Öne Çıkarma
2015 Corsa park ederken direksiyon sertleşmesi
D
9 yıl
Er
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba,

Yaklaşık 1 ay önce 2015 model otomatik yeni corsa essentia satın aldık. Fakat şöyle bir sorunum var. Aracı park etmeye çalışırken direksiyon acayip sertleşiyor. normal giderken bu sertleşme olmuyor fakat araç durduğunda direksiyon dönmüyor. Bu sıkıntı her zaman olmuyor, özellikle park etme çalışırken oluyor çok fazla sağa sola gidip geldiğim için. Bir kaç saat geçtikten sonra tekrar normale dönüyor direksiyon. Neden olabilir bilgisi olan, başına daha önce böyle bir şey gelen var mı?

Garantisi devam ediyor ama 0 araçta böyle bir sorun olması canımı sıktı.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..



M
9 yıl
Yarbay

bu yeni corsalar mı?
eğer oysa tanıtımlarda city modu vardı onu açıyormusun? o mod belirli hızdan sonra kapanıyor park ederken tekrar aç. direksyonu yumuşatır.



D
9 yıl
Er
Konu Sahibi

City düğmesini açıyorum, kapatıyorum hiç bir şey değişmiyor. İlginç olan araç yürür vaziyette direksiyon normal ancak durduğumda dönmüyor direksiyon. Hiç bir arıza ışığı da yanmıyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
9 yıl
Yüzbaşı

HOCAM BENDE 1.4 COMFORT VAR 2001 MODEL Bİ KAÇ KERE BENİMDE BAŞIMA GELDİ PARK EDERKEN DİREKSİYONDA SERTLEŞME OLUYO .. Bİ KAÇ KİŞİDEN DAHA DUYMUŞTUM KRONİK SIKINTI BU SANIRIM



B
7 yıl
Onbaşı

Bu sorun bende de var (2015 Corsa e essentia), öncesinde sorun olan ve bir şekilde çözen arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim.

garanti kapsamına alınıyor mu ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
7 yıl
Teğmen

eski corsa larda kronik direksiyon kutusu sıkıntısı var büyük ihtimalle yenilerde de var yani sıkıntı direksiyon kutusunda (aslında opelin elektrikli direksiyonlarında genel bir sıkıntı var) garanti devam ediyorken gidin hemen serviste direksiyon kutusuna ücretsiz değişim yaptırın, garanti biterse biraz maliyetli olur



V
3 yıl
Onbaşı

Hocam ne yaptınız sorunu nasıl çözdünüz? 2016 corsam var geri parkta benim de direksiyon sertleşti sağa sola manevra yapamadım. İlk iki 3 denemede olmadı ama üst üste cok yapınca oldu. Ne yapmak lazım bu bir arıza midir? Tekrar ileriye alınca normale dönüyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @BeYaZ_KaRaNLiK
V
3 yıl
Onbaşı

Bu problemi nasil çözdünüz? Geri parkta tam tur kıramıyorum eğer çok üst üste deneme yapmışsam. Sizlerin araçlarında durum nasıl düzeldi mi?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.