Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1439
Tıklama
0
Öne Çıkarma
2009 Focus - Silecek
.
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba forumdaşlar;

2009 model Focus için önerebileceğiniz bir silecek var mıdır?
Servisteki sileceklerden memnun değilim. Sürekli olarak sildikleri bölgede iz bırakıyorlar (yeni olsalar dahi). Ben de sizlere sormak istedim, farklı markalardan kullanan ve memnun kalan var mı diye?

Tavsiyeleriniz var mıdır?

Teşekkürlerimle.



T
12 yıl
Yüzbaşı

Selam arkadaşım, bende 2010 var, 2 çeşit aldım hepsiburada' dan, ikisi de tam olarak silmedi camı. Biri modacar, diğeri silbak, özellikle focus 09 sonrası modeller için almıştım, 60 lira boşa gitti, ikisini de 1 gün kullanmadım, sonra servise gidip değiştirdim, epey tuzlu oldu ama en azından güzel siliyor. Diğerlerinde solda farklı bölgelerde atlama yapıyordu. Acaba servis size başka bir marka silecek mi takıyor? Çünkü bu benim 3. silecek servisten, hiç böyle bir sorunum olmadı. Memnun olmadığınızı belirtin isterseniz, belki farklı kalitelerde modeller vardır.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
12 yıl
Yüzbaşı

Bu arada, belirtmeyi unutmuşum, babamın eski arabası 2004 vectra c idi, ona modacar marka almıştım, inanılmaz güzel siliyordu. Yani marka içinde tutarsızlık da olabilir, söylemeden geçmek istemedim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.