Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1094
Tıklama
0
Öne Çıkarma
2004 1.6 Corolla otomatik sol hararet sorunu!
K
5 yıl
Er
Konu Sahibi

merhabalar 2004 1.6 corolla HB otomatik sol araç sahibiyim.
soruyu daha önce 2002-2007 vcorolla kullanıcılarındada sordum fakat cevap alamadığım için konu olarak tekrar açıyorum.


2004 corolla sol otomatik aracımda son bir haftada 2 kez başıma geldi. hararet göstergesi kontağı kapatmama rağmen sıfıra düşmüyor ve orada kalıyor tekrardan çalıştırdığımdada kaldığı yerden yükselmeye devam ediyor. arabada hararet sorunu yok ama göstergeye bakarsan araba yanıyor olması lazım gibi. tavan yaptıktan sonra ( H nin üstüne kadar çıktıktan sonra) kontak kapattığımda sıfıra düşüyor. ilk başta müşürden şüphelendim fakat müşür arıza yapsa hiç çalışmaz dediler benimki çalışıyor ama yanlış çalışıyor :wacko: biri saatin değişmesi gerektiğini ve onunda komple kadranın değişmesi gerektiğini söyledi. sadece hararet göstergesi satılmıyormuş komple değiştirilebiliyormuş.

eklediğim fotolarda her fotoğraf arasında 1-1.5 saatlik aralar var yani ilk çalıştırmada normal sıfırdan başlıyo yaklaşık 1 saatlik kullanımda normal seviyede ısındıktan sonra kontak kapatıp 1-1.5 saat bekleme süresinden sonra tekrar çalıştırdığımda yüksek seviyeden başlıyor. bir müddet kullanımdan sonra artık zirveye geliyor ve bir sonraki kontak kapatıp açmada artık devir saatine göz kırpmaya başlıyo ve ordan sonra birdaha aç-kapa yaptığımda orta seviyelere iniyor.


< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirasila -- 11 Ocak 2019; 13:43:57 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.