Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
641
Tıklama
0
Öne Çıkarma
2. Otomobilde Sigorta ve Kasko
F
7 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba.
Genç olduğum için 3-4 bin tl kasko ücreti çıkartıyorlar. Çareyi herkes gibi annemin veya babamın uzerine yapmakta buldum...
Kişinin üzerine alınan 2. araçta sigorta basamağı 4 ten tekrar başlatılıyor mu ? Yoksa ilk aracının basamağından mı devam ediyor ?
Şuan ilk araba için 6. Basamaktan poliçe yapılmış.
Yeni alacağımiz araçta durum ne olur ? Bu konu hakkında bilgisi olan var mı yarın kısmetse araç alınacak.
Ehliyeti olmayan birinin araç sahibi olması ve kaskonun ruhsat sahibinin yaşına ve cinsiyetine bağli olması çok ilginç :)
Teşekkürler şimdiden.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fascism -- 21 Ağustos 2017; 0:42:51 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

O
7 yıl
Yarbay

Valla kardeşim , 2 araca aynı anda sahip olmadım hiç fiyatlandırma hk.da net birşey söyleyemem ama eğer ekonomik olarak seni dara düşürmeyecekse aracını kendi üzerine yap. Bir yerden başlamış olursun ve her yıl indirimlerle bir süre sonra makul seviyelere gerileyecek. Başkasının üzerine ne zamana kdr kullanacaksın. En basitinden vizesiz bir ülkeye geçiş yapacak olsan aracınla gidemezsın , ruhsat sahipsiz satamazsın Allah cc.korusun kazada vs de babana ihtiyaç duyacaksın. Ne zamana kdr böyle gider , kendi üzerine 10 sene sonra araç alsan keşke 10 yıl önce alsaydım pişmanlığı yaşıycaksın. Çünkü bu süreç o dönem sıfırdan başlayacak ..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.