Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
622
Tıklama
0
Öne Çıkarma
2 Haftadır Oyuna Giremiyorum!... Yardım Lütfen
F
11 yıl
Er
Konu Sahibi

Arkadaşlar battle.net e girmeye çalışınca hesabım güvenlik nedeniyle kilitlendi diyor.oyuna giriyorum. şifremi ve maili yazıyorum beni internet sitesine veya oyun key number 'ın ilk 6 hanesini girerek şifre sıfırlamaya yönlendiriyor.Şifremi sıfırlıyorum .Yeni şifremle battle.net hesabıma giriş yapıyorum.Cancal deyip hesaptan çıkıp tekrar girmek istediğimde gene kilitlendi uyarısı veriyor.Bu şekilde 5-6 kez şifre sıfırladım ama hesaptan çıkınca tekrar giremiyorum.Dolayısıyla da oyuna. Blizzard'a ticket attım ama hesabınız hacklenmemiş bilgisayarın güvenliğini falan kontrol et tarzında cevap geldi.2 haftadır giremiyorum ne yapmalıyım.Yardım lütfen.



O
11 yıl
Yarbay

hesabina firefox'tan giriste eger bi ara proxy kullandiysan bu tarz sikintilar olabiliyor. sifreyi resetledikten sonra, sadece oyun aracigiyla ac oyunu... bi sure browserla hesabina girme resetleme disinda...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
11 yıl
Er
Konu Sahibi

oldu gerçekten.Çok teşekkür ediyorum.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.