Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
13
Cevap
802
Tıklama
0
Öne Çıkarma
2.el cihaz alacaklar aman ha....
S
10 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Sayın Arkadaşlar ,
Başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum;
Sahibinden.com sitesinde 2. El bir org almak istedim. Fotoğraftaki org tamda istediğim gibi görünüyordu.Şahısla telefonda konuştuğumda kapora gönderirseniz ürünü adrese yollayacağını söyledi bende orgun yarı parasını yolladım.Ancak ürünün gelmemesi ,telefona çıkmamalar,oyalamalar günlerce sürdü.Sonra anladım ki bu bir şebeke işi . Sahibinden.com a bu durumu bildirdim, bankaya gittim, savcılığa suç duyurusunda bulundum.Bu yazıyı herkes okusun ve yaysın.Bu dolandırıcıları teşhir edelim.Herkes aman bana ne diye diye onlar pirim yapıyor. Suçlar karşılıksız kalıyor.Bildiğim tüm haber kanallarına ve gazetelere gönderiyorum.Bir kişiyi bile kurtarsak bu tuzaktan kardır.Ben taktiklerini söyleyeyim Ordu mensubu olduğunu söylüyor.Küçük bir şehirden ilan veriyor ki bana Bilecik dediler.Genelde ilanda telefon numarası görülmüyor. Piyasada çok tutulan modelleri tercih ediyorlar.İyi araştırın öyle alın derim….



K
10 yıl
Yüzbaşı

Duyarlılığınız ve hakkınızı aradığınızı gösterdiğinizden ötürü teşekkürler.
Bir konuya da şahsen değinmek isterim: Bu kapitalist (tek kutuplu sermaye) ekonomiye halatlarla bağlanmış ülkemizde sıfır ürün satın almak ancak parası olanların işi. Kaldı ki ne zaman kapitalist (tek kutuplu sermaye) ekonomiye halatlarla bağlandık işte o günden bu güne ülkeye uzakdoğu firmalarının malları çok az gelmekte. Daha çok batılıların sermayecisi olduğu şirketlerin mallarını getirtebiliyor ülkemizdeki tedarikçi küçük şirketler. Kısaca tek kutuplu ekonomi olduğu sürece ne halk rahat (soyulmadan) alışveriş edebilir, ne de ülke ekonomisi ilerleyebilir. Mesela penta aş birçok bilgisayar ürünü markasının resmi tedarikçisidir ancak ülkeye hiçbir çeşit anakart, ekran kartı, dizüstü bilgisayar getirtmiyor. İsteyen sorabilir hangi ürünleri getirtmedi diye. Cevaplarım. Penta bilgisayar yıldız holding şirketidir ve bu yıldız holding tehlikeli bir şirkettir. Ülker gıda firması da bunlarındır. Ne zaman yıldız holding hissedarları yabancılaştı ve iblisleşti işte o günlerden sonra yediğiniz şu ülker ürünlerine bir göz atın tatları çok ağır ve bir tane yedikten sonra kesiyor ağırlık basıyor insana ve susuyorsunuz. Yani genetiği değiştirilmiş gdo'lu mısırdan üretilmiş fruktoz şubunu kullanmadığı ürünü yok. Sakın yemeyin. İnsan dna'sını bozuyor ve gelecek nesilleriniz sakat, kalbi delik, alerjen etkiler ve en önemlisi kısır olarak doğuyor. Yıldız holding Türk Milleti'ne ancak hezimet getirir. Bilişim sektöründe hizmet yok, gıda sektöründe de zehir var. Nedir bu? Hatırlayın; mesela ülker çikolatalı gofretin üzerinde 90'lı yıllarda kalın bir çikolata tabakası vardı ve çok güzel çikolata kokardı. Şimdi ise gofreti görünecek kadar az çikolata kaplı resmen zar gibi ve eski çikolata kokusu yok. Birçok ürünüde böyle. Bunlar yalnızca örnektir. Yani işlerine geldikleri gibi hareket eden bencil bir şirkettir yıldız holding. Socket FM2+ anakartlar dünyada satılıyor bizde yok.

PENTA'NIN REZİLLİĞİ:

AMD Socket FM2+ yapılı anakartlar Türkiye Cumhuriyeti'ne gelmiyor.

Çok çeşitli ciddi önem taşıyan ürünlere bir örnek ASUS GTX 670 DC mini hani nerede?

ve aşağıdakiler:

GIGABYTE F2A88XN-WIFI
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4745#ov

ASUS UX52VS
http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/UX52VS/#overview





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karayulun -- 16 Mart 2014; 19:31:04 >


Bu mesajda bahsedilenler: @Saul Hudson
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.